مواد لازم: تخم مرغ=8 عدد شکر=2 لیوان(500 گرم) آرد=2 لیوان پودر کاکائو=1 لیوان کره=2 لیوان فندق نرم شده=2/1 لیوان وانیل=1 قاشق غذاخوری طرز تهیه: 1-آرد و پودر کاکائو را مخلوط کرده کنار بگذارید. 2-کره را با شکر و وانیل مخلوط کرده و با همزن برقی خوب بزنید. سپس تخم مرغ ها را یکی یکی به آن اضافه کرده و هم بزنید.(باید پس از اضافه کردن هر تخم مرغ مخلوط را خوب هم بزنید) 3-فندق را به مواد اضافه کرده و هم بزنید تا فندق جذب مواد شود. 4-مخلوط آرد و پودر کاکائو را به مواد اضافه کرده و با همزن دستی هم بزنید. 5-سینی مستطیل شکلی به قطر(35-27 )سانتی را با کره چرب کرده و تمام سطح آن را پس از چرب کردن آرد بپاشید. 6-مواد را در قالب ریخته و در فری که از قبل گرم کرده اید با حرارت 180 درجه سانتیگراد به مدت 30 الی 45 دقیقه بپزید. 7-سینی را از فر خارج کرده و پس از سرد شدن کیک را به صورت مربع های متوسط برش دهید و در ظرف مخصوص شیرینی بچینید. منبع:کتاب آشپزی عربی سفرة عامرة
|