مربع های فندق و شکلات

 

 
 مربع های فندق و شکلات
مواد لازم:
تخم مرغ=8 عدد
شکر=2 لیوان(500 گرم)
آرد=2 لیوان
پودر کاکائو=1 لیوان
کره=2 لیوان
فندق نرم شده=2/1 لیوان
وانیل=1 قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
1-آرد و پودر کاکائو را مخلوط کرده کنار بگذارید.
2-کره را با شکر و وانیل مخلوط کرده و با همزن برقی خوب بزنید. سپس تخم مرغ ها را یکی یکی به آن اضافه کرده و هم بزنید.(باید پس از اضافه کردن هر تخم مرغ مخلوط را خوب هم بزنید)
3-فندق را به مواد اضافه کرده و هم بزنید تا فندق جذب مواد شود.
4-مخلوط آرد و پودر کاکائو را به مواد اضافه کرده و با همزن دستی هم بزنید.
5-سینی مستطیل شکلی به قطر(35-27 )سانتی را با کره چرب کرده و تمام سطح آن را پس از چرب کردن آرد بپاشید.
6-مواد را در قالب ریخته و در فری که از قبل گرم کرده اید با حرارت 180 درجه سانتیگراد به مدت 30 الی 45 دقیقه بپزید.
7-سینی را از فر خارج کرده و پس از سرد شدن کیک را به صورت مربع های متوسط برش دهید و در ظرف مخصوص شیرینی بچینید.
منبع:کتاب آشپزی عربی سفرة عامرة