ریشهی گیاه انجدانرومی بسیار مدر (ادرارآور) میباشد. زمانی از این گیاه برای درمان یرقان و سنگ کلیه استفاده میشده است. ریشه و تخم انجدانرومی به هضم غذا کمک میکنند؛ برای این منظور از دم کردهی آن مثل چای استفاده میشود. در قرون وسطی، راهبان پیرو بندیکت مقدس، به سبب خواص داروی و غذایی بیشماری که انجدانرومی داشته است، به این گیاه اهمیت فراوانی دادهاند. ساقههای پر برگ این گیاه به غذا مزهی کرفس میدهد. از انجدانرومی در تهیه سوپ، سالاد سیبزمینی میتوان استفاده کرد. اروپاییها، تخم نمکزدهی انجدانرومی را به روی نان.و پنیر و بیسکویت میپاشند و مزه و طعم آنها را دلچسب مینمایند .
● زیستگاه طبیعی :
انجدانرومی، گیاه بومی جنوب اروپا میباشد، ولی در آمریکای شمالی و بخصوص در شرق ایالات متحده کشت این گیاه متداول شده است. انجدانرومی را در مزارع کشت گیاهان طبی به طور انبوه پرورش میدهند .
نظرات (0)