clear
به کانال تلگرام ما بپیوندید
near_me
library_books
event

آموزش تزئیناتی برای آشپزخانه از گل چینی

برچسب ها style

description توضیحات

مواد لازم:

 نشاسته ذرت، یك پیمانه

- چسب چوب، دو سوم پیمانه

- گلیسیرین، یك قاشق غذاخوری

- وازلین

- رنگ روغنی

- رنگ گواش

- اسپری براق كننده

- آهن ربای كوچك یا كاشی های كوچك رنگی

- قلم موی خیلی ظریف.

طرز تهیه:

 نشاسته، چسب چوب و گلیسیرین را در ظرفی با هم مخلوط كنید تا خمیری یكدست شود. دست ها را به وازلین آغشته كنید و خمیر را در دست ها خوب ورز دهید. به اندازه مصرف از آن جدا كنید و بقیه خمیر را در ظرف دردار در یخچال بگذارید، تا مدت دو هفته به خوبی قابل مصرف می باشد.

موقع مصرف ، خمیر را با رنگ های دلخواه و متناسب با سبزی مورد  نظر مخلوط كرده و ورز دهید تا رنگ ، یكنواخت شود. كمی از خمیر را بردارید و به شكل اشك حالت دهید و با قلم مو و رنگ گواش صورت آنها را نقاشی كنید.

برای نشان دادن فرو رفتگی های روی هویج با قلم مو و رنگ تیره چند خط روی هویچ بكشید و یا با كمی خمیر كه به شكل لباس حالت داده اید برای آنها كلاه، دامن، پاپیون یا كاكل بگذارید. برای بلال، خمیر زرد را بین تكه ای تور زرد قرار دهید و كمی فشار دهید و اضافی آن را از نزدیك خمیر بچینید. با خمیر سبز سه اشك درست كنید و به شكل برگ حالت دهید و دور بلال به شكل طبیعی بچسبانید.

به پشت هر یك از شكل ها می توانید یك آهن ربای كوچك بچسبانید و كمی فشار دهید و یا هر شكل را روی یك كاشی كوچك بچسبانید و بعد چند كاشی را با فاصله ، روی یك روبان بچسبانید. در بالای روبان یك حلقه وصل كنید و آن را به صورت آویز به كار ببرید.

نظرات (0)

هیچ نظری در اینجا وجود ندارد

نظر خود را اضافه کنید.

ارسال نظر بعنوان یک مهمان
پیوست ها (0 / 3)
مکان خود را به اشتراک بگذارید

مطالب مشابه

insert_link

local_library آموزش فال قهوه - قسمت چهارم

insert_link

local_library آموزش فال قهوه - قسمت سوم

insert_link

local_library آموزش فال قهوه - قسمت دوم

insert_link

local_library آموزش فال قهوه - قسمت اول