روغن کانولا


روغن کانولا به دلیل داشتن آنتی اکسیدان ها‌، اسید آلفا لیتولئیک، اسیدهای چرب غیراشباع و امگا سه وشش بهترین روغن مصرفی است.


دکتر کیمیاگر، متخصص تغذیه و رژیم درمانی، افزود: در حال حاضر روغن کانولا بهترین روغن برای مصرف است

 این روغن از گیاهی که از اصلاح ژنتیکی انواع براسیکا و از خانواده چلیپائیان است به دست می آید و با داشتن ۴۴ تا ۴۸ درصد روغن در دانه این گیاه و حدود ۳۸ درصد پروتئین در کنجاله این گیاه بهترین گیاه روغنی است.

 وی در ادامه افزود: خوردن این نوع روغن در غذا، سبب کاهش آسیب هایی می شود که غذاهای بر سرخرگ ها وارد می کند و روغن کانولا غنی از ترکیباتی است که تا حدود زیادی از آتروسکلوز جدار سرخرگ ها جلوگیری می کند و به حفظ انعطاف پذیری آنها کمک می کند و باعث کاهش کلسترول می شود.

همچنین، این روغن حاوی آنتی اکسیدان ها و اسید آلفا لیتولئیک اسید چرب غیر اشباع و امگا سه و شش و ویتامین های A، E و K است.


دکتر کیمیاگر با بیان این که هر میلی لیتر روغن کانولا دارای ۵/۱ میلی گرم ویتامین E است که معادل ۵/۱ مقدار ویتامین مورد نیاز بدن است، گفت: این روغن ۳۰ درصد از کالری لازم برای انسان از اسیدهای چرب را تأمین می کند و نقش بسیار مؤثری در شادابی پوست دارد و از چین و چروک و افتادن پوست جلوگیری می کند،

 بنابر این افراد بهتر است که در سه وعده غذایی از روغن کانولا استفاده کنند.

نظرات (0)

هیچ نظری در اینجا وجود ندارد

نظر خود را اضافه کنید.

ارسال نظر بعنوان یک مهمان
پیوست ها (0 / 3)
مکان خود را به اشتراک بگذارید