آش گوجه فرنگی

مواد لازم : (برای 4 نفر)

برنج: 200 گرم
سبزیجات: 1 کیلو (جعفری، نعناع، پیازچه و گشنیز از هر کدام به اندازه یکسان)
گوشت چرخ کرده گاو یا گوسفند: 500 گرم
لپه: 3 قاشق
رب گوجه: 5 یا 6 قاشق
مارچوبه: 2 قاشق
پودر نعناع: یک قاشق
پیاز بزرگ: 4 عدد
روعن، نمک و فلفل به اندازه دلخواه

طرز تهیه: 

دو پیاز خرد کرده را در روغن سرخ کنید تا رنگش طائی شود. 4 یا 5 لیوان آب داغ، لپه، نمک و فلفل را اضافه کنید و 10 دقیقه روی شعله کم حرارت دهید. برنج را شسته و به آش اضافه کنید و 15 تا 20 دقیقه دیگر حرارت دهید.
دو پیاز دیگر را رنده کرده و با گوشت، نمک و فلفل مخلوط کنید. گوشت ها را به صورت گلوله هایی با ضخامت 2 سانت درآورید و در آش بریزید. سبزیجات را نیز که خوب خرد کرده اید داخل آش اضافه کرده و بگذارید 15 تا 20 دقیقه دیگر روی شعله بماند. رب گوجه و مارچوبه را در این مرحله اضافه کنید و خوب به هم بزنید و باز چند دقیقه دیگر حرارت دهید. نعناع را در روغن سرخ کنید و روی آش ریخته و میل فرمائید.

نظرات (0)

هیچ نظری در اینجا وجود ندارد

نظر خود را اضافه کنید.

ارسال نظر بعنوان یک مهمان
پیوست ها (0 / 3)
مکان خود را به اشتراک بگذارید