استیک نعناء

مواد لازم :

گوشت فيله يا راسته گوساله       200 گرم
فلفل       به ميزان لازم
روغن مايع ذرت       4 قاشق سوپخوري
خردل       2/1 قاشق چايخوري
سير       2 حبه
نعناع       2/1 پيمانه
نمك          به ميزان لازم
هويج پخته شده       3 عدد

 طرز تهيه :

ابتدا گوشت را تميز كرده , شسته و خشك مي كنيم . چند ضربه با بيفتك كوب روي آن زده , يك قاشق از روغن , خردل و فلفل را مخلوط نموده گوشت را با آن مزه دار كنيد . مابقي روغن را در ماهيتابه ريخته روي حرارت قرار ميدهيم و گوشت را سرخ مي كنيم . در آخر پخت , نمك را اضافه كرده و باسس باربيكيو سرو مي كنيم (مراجعه شد به كتاب سس ها , سس باربيكيو).