حلیم بادمجان

حلیم بادمجان

بادنجان کوچک 6 عدد
گوشت گاو یا گوسفند 500 گرم
کشک یک لیوان
پیاز متوسط 4 عدد
نعناع خشک 2 قاشق - یا نعناع تازه 200 گرم
روغن، نمک و فلفل به اندازه نیاز

طرز تهیه

پیازها را پوست کنده و خوب خرد کنید. سپس در روغن سرخ کنید تا طلایی شود. گوشت را نیز خرد کرده و با پیاز سرخ کرده تا رنگ عوص کند. دو تا سه لیوان آب روی آن بریزید و روی شعله متوسط 45 دقیقه حرارت دهید، و در صورت ضرورت در حین پختن به آن آب اضافه کنید.

بادنجانها را پوست بکنید و از طول برش یک سانتی بدهید. فلفل و نمک بزنید و دو طرف آنرا در روغن سرخ کنید تا رنگ عوض کند. آبی که از گوشت درآمده و یک لیوان آب داغ به مایه غذا اضافه کنید و روی شعله کم حرارت دهید. چند دقیقه یکبار هم به هم بزنید تا زمانی که آبی در ظرف باقی نمانده باشد.

نعناع خشک را در روغن سرخ کنید و روی حلیم پخش کنید و میل بفرمایید.