خورش آلو

مواد لازم براي 4 نفر :
مرغ  1 كيلو 
آلوي بدون هسته  400 گرم 
پياز  2 عدد بزرگ 
زعفران  نصف قاشق چايخوري 
سيب زميني  2 عدد بزرگ 
روغن  به ميزان لازم 
نمك و فلفل  به مقدار كافي 




طرز تهيه :
 آلوها  را بشوييد و آنها را با 2 ليوان آب سرد براي مدت 30 دقيقه خيس كنيد. پيازها  را خرد كنيد و با كمي روغن در قابلمه تفت دهيد تا طلايي شوند. 

گوشت مرغ را به اندازه خورشتي خرد كنيد و با پيازها كمي تفت دهيد تا رنگش عوض شود. 

سپس آلوها را با همان آبي كه در آن خيس خورده اند و مقداري نمك و فلفل به مرغ و پياز اضافه كنيد و 20 تا 30 دقيقه روي شعله معمولي حرارت دهيد. 

 سيب زميني  ها را بشوييد و پوست بكنيد. سپس به صورت قطعات 2 سانتي خرد كنيد و به آنها زعفران  بزنيد و به مواد قبلي خورش اضافه كنيد. دوباره خورش را براي مدت 10دقيقه روي شعله متوسط حرارت دهيد. در صورت دلخواه مي توانيد كمي رب گوجه فرنگي  به خورش در حال پخت اضافه كنيد. خورش بعد از اين مدت آماده سرو است. اين خورش را معمولاً با كته يا پلو سرو مي كنند.

نظرات (0)

هیچ نظری در اینجا وجود ندارد

نظر خود را اضافه کنید.

ارسال نظر بعنوان یک مهمان
پیوست ها (0 / 3)
مکان خود را به اشتراک بگذارید