دلمه فلفل

مواد لازم ( برای 4 نفر)
فلفل دلمه ای قرمز یا سبز 4 عدد گوشت چرخ کرده 250 گرم پیاز متوسط 2 تا 3 عدد روغن آب کرده 3 تا 4 قاشق سوپخوری برنج 100 گرم رب گوجه فرنگی 3 تا 4 قاشق سوپخوری نمک و فلفل سیاه شکر 2 تا 3 قاشق سوپخوری جعفری خرد شده 3/1 پیمانه نعناع خرد شده 3/1 پیمانه پیاز چه 3/1 پیمانه ترخون 3/1 پیمانه در صورت دلخواه
طرز تهیه:
پیاز سرخ کرده را با گوشت چرخ کرده مخلوط کرده روی آتش می گذاریم و گاهی بهم می زنیم تا آب گوشت کشیده شود. رب گو جه فرنگی را در نصف لیوان آب حل می کنیم و داخل گوشت می ریزیم و کمی نمک و فلفل اضافه می کنیم و می گذاریم گوشت آهسته بجوشد و آب آن کاﻤﻸ کشیده شود بعد گوشت را از روی آتش بر می داریم و می گذاریم تا سرد شود. سر فلفلها را می بریم و تخمهای داخل آنرا خالی می کنیم و فلفلها را با آب و نمک کمی جوش می دهیم تا فلفلها کمی نرم شوند . گوشت آماده شده و سبزیجات و شکر و برنج را با هم مخلوط می کنیم و کمی نمک هم به داخل آن می پاشیم . بعد درون فلفل ها را با مایه آماده شده پر می کنیم و در آنرا می گذاریم و آنها را مرتب در ظرف می چینیم و با کمی آب گوشت یا آب ساده می پزیم بعد دلمه ها را در دیس گردی بشکل شعاع می چینیم وسط دیس و فاصله بین دلمه ها را با نخود سبز پخته شده تزیین میکنیم .این دلمه با سس گوجه فرنگی نیز می توان صرف کرد