كوفته برنجي

مواد لازم ( براي 4 نفر ) :
برنج  100 گرم 
گوشت چرخ كرده گاو يا گوسفند  5/0 كيلو 
آرد نخودچي  100 گرم 
سبزي كوفته ( شامل پيازچه، جعفري، شويد، رازيانه، نعنا  و ترخون )  5/0 كيلو 
لپه  100 گرم 
تخم مرغ  3 عدد 
روغن مايع  نصف فنجان 
رب گوجه فرنگي  2 تا 3 قاشق غذاخوري 
گردو  100 گرم 
زرشك  100 گرم 
فلفل و نمك  به مقدار كافي 




طرز تهيه :
برنج را با مقداري آب و نمك روي شعله حرارت دهيد تا نرم شود. سپس آب آن را خالي كنيد. همين كار را در مورد لپه نيز تكرار كنيد. 

سپس برنج ، لپه ، آرد نخودچي ، گوشت ، تخم مرغ  ، فلفل و نمك را خوب با هم مخلوط كنيد. سبزي ها را خرد كنيد و با بقيه مواد مخلوط كنيد. سپس از مواد مخلوط شده گلوله هاي كوچكي درست كنيد و وسط گلوله ها مقداري زرشك ، گردو  و پياز داغ قرار دهيد. پياز را خرد كنيد و با كمي روغن آن را تفت دهيد. مقداري از پياز داغ را كنار بگذاريد. بقيه پياز داغ را با 5 تا 6 ليوان آب، نمك، فلفل و زردچوبه يا رب گوجه فرنگي  روي حرارت قرار دهيد تا بجوشد. 

كوفته ها را در آب داغ قرار دهيد و چند دقيقه حرارت دهيد ، بعد شعله را كم كنيد و بگذاريد كوفته ها كاملاً بپزند. غذا آماده سرو است.

نظرات (0)

هیچ نظری در اینجا وجود ندارد

نظر خود را اضافه کنید.

ارسال نظر بعنوان یک مهمان
پیوست ها (0 / 3)
مکان خود را به اشتراک بگذارید

مطالب مشابه