كوفته برنجي
- توضیحات
- دسته: آموزش آشپزی
- بازدید: 779
مواد لازم ( براي 4 نفر ) :
برنج 100 گرم
گوشت چرخ كرده گاو يا گوسفند 5/0 كيلو
آرد نخودچي 100 گرم
سبزي كوفته ( شامل پيازچه، جعفري، شويد، رازيانه، نعنا و ترخون ) 5/0 كيلو
لپه 100 گرم
تخم مرغ 3 عدد
روغن مايع نصف فنجان
رب گوجه فرنگي 2 تا 3 قاشق غذاخوري
گردو 100 گرم
زرشك 100 گرم
فلفل و نمك به مقدار كافي
طرز تهيه :
برنج را با مقداري آب و نمك روي شعله حرارت دهيد تا نرم شود. سپس آب آن را خالي كنيد. همين كار را در مورد لپه نيز تكرار كنيد.
سپس برنج ، لپه ، آرد نخودچي ، گوشت ، تخم مرغ ، فلفل و نمك را خوب با هم مخلوط كنيد. سبزي ها را خرد كنيد و با بقيه مواد مخلوط كنيد. سپس از مواد مخلوط شده گلوله هاي كوچكي درست كنيد و وسط گلوله ها مقداري زرشك ، گردو و پياز داغ قرار دهيد. پياز را خرد كنيد و با كمي روغن آن را تفت دهيد. مقداري از پياز داغ را كنار بگذاريد. بقيه پياز داغ را با 5 تا 6 ليوان آب، نمك، فلفل و زردچوبه يا رب گوجه فرنگي روي حرارت قرار دهيد تا بجوشد.
كوفته ها را در آب داغ قرار دهيد و چند دقيقه حرارت دهيد ، بعد شعله را كم كنيد و بگذاريد كوفته ها كاملاً بپزند. غذا آماده سرو است.
نظرات (0)