میرزا قاسمی

میرزا قاسمی

مواد لازم (برای 6 نفر)

بادنجان کوچک بدون تخم: 8 عدد

سیر: 4 عدد

تخم مرغ: 4 عدد

گوجه متوسط: 2 عدد

روغن: یک سوم فنجان

نمک و فلفل به اندازه ی دلخواه

طرز تهیه:

بادنجانها را در فر بپزید تا بحالت باد کرده درآید و پوستش ترک بردارد. پس از سرد شدن آنها را ریز و قسمتهای سفت را جدا کنید. در ظرفی جداگانه مقداری آب جوش بیاورید. گوجه ها را 2 تا 3 دقیقه در آب جوش بپزید، آب ظرف را خالی کنید و بگذارید گوجه ها سرد شود. پوست گوجه ها را بکنید و آن را ریز کنید.

سیر را در روغن و روی شعله متوسط داغ کنید تا رنگش طلایی شود. بادنجان را به آن اضافه کنید و 3 تا 4 دقیقه حرارت دهید. نمک، فلفل و گوجه را در این مرحله به مخلوط سیر و بادنجان اضافه کنید و تا وقتی آب آن تبخیر نشده باشد حرارت دهید.

تخم مرغها را با چنگال به هم بزنید و در ظرف دیگری حرارت دهید تا نمیه سفت شود. سپس آن را به مواد قبلی اضافه کنید و باز هم یکی دو دقیقه حرارت دهید. میرزا قاسمی را که از غذاهای محبوب مردمان شمال کشورمان ایران است، با نان یا برنج سفید می توانید میل کنید.

 

نظرات (1)

  1. تعبیر خواب (آرشیو)

ممنون ازسایت خوبتون

  پیوست ها
اجازه مشاهده پیوست را ندارید
 
هیچ نظری در اینجا وجود ندارد

نظر خود را اضافه کنید.

ارسال نظر بعنوان یک مهمان
پیوست ها (0 / 3)
مکان خود را به اشتراک بگذارید

مطالب مشابه