مواد لازم برای 8 نفر: آرد=400 گرم(دو و سه چهارم پیمانه) بیکینگ پودر=1 و 2/1 قاشق چایخوری جوش شیرین=2/1 قاشق چایخوری نمک=8/1 قاشق چایخوری کره=200 گرم(1 پیمانه) شکر ریز=300 گرم(1 و 2/1 پیمانه) وانیل=4/1 قاشق چایخوری تخم مرغ=3 عدد طرز تهیه: 1. ابتدا کف و دیواره ی قالب میانتهی به قطر 25 سانتیمتر را چرب کنید و آرد بپاشید. فر را پس از روشن کردن،روی 350 درجه فارنهایت یا 180 درجه سانتیگراد تنظیم کنید. 2. آرد،بیکینگ پودر،جوش شیرین و نمک را با هم مخلوط و الک کنید و کنار بگذارید. 3. ماست را در شیر حل کنید و خوب هم بزنید و کنار بگذارید. 4. در کاسه بزرگی،کره ی نرم را با شکر و وانیل به مدت 2 دقیقه بزنید. اکنون تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کنید و هر بار 1 دقیقه بزنید تا کاملا مخلوط شود. 5. حالا مخلوط آرد و مخلوط شیر و ماست (باترمیلک) را متناوبا اضافه و کاملا قاتی کنید. 6. یک سوم از مایه کیک را با سس شکلات مخلوط کنید و پس از ریختن باقیمانده آن در قالب،مایه شکلاتی را روی آن بریزید و بعد در فری که از قبل با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کرده اید،به مدت 1 ساعت بپزید. 7. بعد از پخته شدن کیک،آن را خنک کنید و در صورت دلخواه با پودر قند یا شکلات ذوب شده روی آن را تزئین کنید. روش تهیه سس شکلات: پودر کاکائو و یک قاشق شکر و آب جوش را با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید. مواد لازم برای باترمیلک: شیر=1 پیمانه(250 میلی لیتر) ماست شیرین=3 قاشق سوپخوری مواد لازم برای سس شکلات: پودر کاکائو=1 و 2/1 قاشق سوپخوری شکر=1 قاشق سوپخوری آب جوش=2 قاشق سوپخوری
|