کیک فنجانی شکلاتی

 

 
 کیک فنجانی شکلاتی
مواد لازم:
آرد الک شده=2 پیمانه
پودر کاکائو=3/1 پیمانه
جوش شیرین=1 قاشق چایخوری سرپر
سس مایونز=1 پیمانه
شکر=1 پیمانه
وانیل=2/1 قاشق چایخوری
آب سرد=1 پیمانه
مواد لازم برای روکش شکلاتی:
شکلات کم شیرینی خرد شده=57 گرم
شکلات تلخ خرد شده=57 گرم
کره=6 قاشق غذاخوری
پودر قند=1 و نیم پیمانه
پودر کاکائو=3 قاشق غذاخوری
نمک=کمی
شیر=4/1 پیمانه
وانیل=4/1 قاشق چاخوری
طرز تهیه کیک:
1. فر را با حرارت 350 درجه فارنهایت یا 175 درجه سانتیگراد گرم کنید. قالب مافین را با کاغذ شیرین آماده کنید.
2. در ظرفی آرد،پودر کاکائو و جوش شیرین را مخلوط کنید.
3. در ظرف بزرگتری با همزن برقی و سرعت متوسط سس مایونز،شکر و وانیل را بزنید تا مخلوط شود.
4. مواد خشک را در سه نوبت به دفعات یکی در میان با آب اضافه کنید و بزنید تا کاملا مواد مخلوط شوند.
5. مواد را در 12 قالب مافین بریزید و 30 تا 35 دقیقه یا تا وقتی که خلال دندان از میان کیک تمیز بیرون بیاید،در فر بپزید.(ابتدا کیک ها را با حرارت پایین بپزید و پس از اطمینان از پف کردن آنها را حرارت بالا بپزید) سپس اجازه دهید تا 5 دقیقه کیک ها در قالب خنک شوند و بعد روی صفحه سیمی آنها را کاملا سرد کنید. سپس رویه شکلاتی را روی آنها بمالید.
طرز تهیه روکش شکلاتی کیک:
1. شکلات ها و کره را روی حرارت غیرمستقیم آب کنید و م بزنید تا کاملا مخلوط شوند. سپس بگذارید کمی خنک شوند.
2. پودر قند،کاکائو و نمک را به مایه شکلات اضافه کنید و با مزن برقی بزنید تا مخلوط شوند.
3. شیر و وانیل را اضافه کنید و با درجه بالای همزن بزنید تا کرم نرمی بدست آید.

نظرات (0)

هیچ نظری در اینجا وجود ندارد

نظر خود را اضافه کنید.

ارسال نظر بعنوان یک مهمان
پیوست ها (0 / 3)
مکان خود را به اشتراک بگذارید

مطالب مشابه

insert_link

local_library کیک شکلاتی ترد

insert_link

local_library کیک صبحانه موزی

insert_link

local_library کیک کره ای

insert_link

local_library کیک پرتقالی (اسپانیولی)