مواد لازم: بسكويت ساده گندم نرم شده=1 ليوان پسته نرم شده=1 ليوان تخم مرغ=5 عدد شكر=1 ليوان هل نرم شده=4/3 قاشق مرباخوري بيكينگ پودر=2 قاشق غذاخوري روغن=4/1 ليوان شكر نرم شده= براي تزئين طرز تهيه: 1. تخم مرغ را با شكر به مدت 5 دقيقه با همزن برقي خوب بزنيد. 2. بيسكويت و پسته نرم شده را كم كم به مواد اضافه كرده هم بزنيد سپس بيكينگ پودر+هل+روغن را به مواد اضافه كرده هم بزنيد. 3. مواد كيك را در ظرفي كه از قبل چرب كرده و آرد پاشيده ايد به مدت 30 تا 40 دقيقه با حرارت 165 درجه سانتيگراد قرار دهيد تا كيك بپزد و روي آن طلايي رنگ شود. 4. كيك را پس از خنك شدن از فر خارج كرده روي آن را به پودر شكر تزئين كنيد.
|