تری فلورالین (‌ترفلان)

تری فلورالین (‌ترفلان)  
 
     
 
 
 
 
 
 
 
   
   
 
▪ گروه شیمیایی دی نیترو آنیلین : 
ویژگیهای فیزیكی و شیمیایی :‌ماده تكنیكال تری فلورالین یك جامد كریستالی زرد ـ نارنجی و بدون بو است . خلوص تقریبی ماده تكنیكال ۹۶% است . تری فلورالین براحتی در آب حل نمی شود .
▪ ماندگاری در محیط زیست 
پایداری تری فلورالین در خاك بسته به شرایط محیط متوسط تا زیاد است . توسط میكروارگانیزمهای خاك تجزیه می شود . ممكن است تری فلورالین كه پس از استفاده در سطح خاك باقی مانده است بوسیله اشعه ماورای بنفش تجزیه شود و یا تثبیت گردد . این تركیب در مقابل حركت بهمراه آب مقاوم است و در خاك گرم و مرطوب قبل از ۱۲ ماه از بین می رود و پس از شش ماه و یكسال هشتاد تا نود درصد از فعالیت آن كاسته می شود . 
▪ سمیت :‌ 
LD۵۰ > ۵۰۰۰ mg/kg
ممكن است تماس مداوم و طولانی مدت با تری فلورالین سبب التهاب و حساسیت شود . برای پرندگان و زنبورها تقریباً سمی نیست اما برای ماهیها و دیگر موجودات آبزی بسیار سمی است . 
▪ موارد مصرف :‌
علف كش ، تری فلورالین قبل از كاشت و سبز شدن محصول كشاورزی علف هرز و یا هر دو استفاده می شود مهمترین كاربرد این علف كش در پنبه ، سویا و یونجه و برای كنترل اغلب برگ باریكها و برگ پنها می باشد . در برخی گیاهان زراعی مثل گوجه فرنگی ،‌سیب زمینی ، چغندر قند ، طالبی ،‌كدو و هندوانه در مرحله نشاء و یا گیاه كامل مورد استفاده قرار می گیرد . زیرا برای دانه سمیت دارد و دانه به آن حساس است . تری فلورالین روی بعضی از گیاهان چند ساله مثل پیچك و قیاق خوب اثر می كند . 
▪ پادزهر :
پادزهر اختصاصی ندارد .
▪ فرمولاسیون :
مایع قابل حل در آب SL %۴۱ w/w
 
 
 
  سایت کشاورزی