● خوب دوست من، وقتی یك پرتقال را خوردی، دانههای داخل آن را نگهدار تا با هم كشاورزی كنیم:
سه چهار تا دانه پرتقال را كه نگهداشتهای، بردار و داخل یك ظرف كوچك، مثلا یك ظرف خالی است - كه سه چهارم آن را از خاك پركردهای - بكار، یعنی توی خاك فروكن و آن را آب بده. روی ظرف پلاستیكی را هم با یك نایلون بپوشان تا خاك همیشه مرطوب بماند. بعد از تقریبا ۱۰ روز، اگر همه چیز خوب پیش برود، دانه پرتقال سبز میشود. و تو یك درخت كوچك پرتقال خواهی داشت. اگر یكی از برگهای كوچك درختت را بكنی و بوكنی، متوجه میشوی كه بویی شبیه بوی برگ درختان پرتقال میدهد كه در باغهای میوه مخصوصا باغهای پرتقال شمال ایران پیدا میشود.