هلو،سوغاتی از چین

هلو،سوغاتی از چین  
 
     
 
 
 
 
 
 
 
   
   
 
هلو ریشه ایرانی ندارد بلکه از چین کهن آمده و تنها در قرون وسطا از هلو در کتاب های فرانسه نام برده شده است. فرانسوی ها آب هلو را با عسل می جوشاندند و پس از افزودن شیرین بیان به آن سر می کشیدند تا نفس مطبوعی پیدا کنند.
▪ هلو چه دارد؟ 
مانند تمام میوه ها ملین است و به دلیل هضم آسان آن، معده به راحتی آن را تحمل می کند. مقدار زیادی از ویتامین ها مانند ب، ث و آ در پوست این میوه جمع شده است بنابراین باید مانند لویی چهاردهم هلو را با پوست خورد! البته این نحوه خوردن به افرادی که روده ضعیف دارند توصیه نمی شود و بهتر است افراد دیابتی هم از خوردن هلو چشم پوشی کنند.صد گرم هلو بیش از ۶۰ کالری حرارت ندارد. خوردن این میوه به مبتلایان به امراض کلیوی و یا رماتیسم قویا توصیه می شود. از نظر طب قدیم ایران، هلو سرد و تر است و بیشتر به مذاق گرم مزاجان خوش می نشیند. اگر رژیم لاغری دارید هلو بخورید. چنانچه طبعتان سرد است هلو را با عسل و یا زنجبیل نوش جان کنید. به احتمال زیاد هلو برای عده ای نفاخ است بنابراین بهتر است نیم ساعت پیش از غذا آن را بخورید.
▪ موارد مختلف مصرف: 
هلو، شفتالو و شلیل تقریبا خواص مشابهی دارند اما هلوهایی که سفت هستند برای کمپوت کردن مناسبند. هلوی له شده به چهره شما سلامت و شادابی دیگری می بخشد کافی است ۲۰ دقیقه روی صورت بماند و سپس با آب معدنی صورتتان را بشویید.
 
 
 
  روزنامه جوان

نظرات (0)

هیچ نظری در اینجا وجود ندارد

نظر خود را اضافه کنید.

ارسال نظر بعنوان یک مهمان
پیوست ها (0 / 3)
مکان خود را به اشتراک بگذارید