انتخاب جنسيت فرزندان با رژيم غذايي !

تمايل ، كوشش و جستجو براي به دست آوردن يك وسيله مطمئن جهت تأثيرگذاري برجنسيت فرزند مورد نظر، به قدمت تاريخ بشر است.

تعداد و تنوع اين دستورات به قدري زياد است كه تقريباً هرقوم و ملتي براي به دست آوردن فرزندي ازجنسيت مورد نظر و اكثراً پسر توصيه هائي داشته ، و به آنها عمل مي كرده است. كثرت و تنوع اين دستورات و كوشش ها براي پيدا كردن روش مطمئن ، نشانه علاقه فراوان بشر به داشتن فرزند از هردوجنس و تعدد اين توصيه ها ، دليل بر نارسا بودن و به دست نياوردن نتيجه مطلوب ازعملكرد آنها بوده است. ولي هميشه تعيين جنسيت كودك مفيد نيست و موجب برهم خوردن تناسب جنسيت كودكان خواهد شد. دركره جنوبي كه امكان تعيين جنسيت جنين در مراحل اول حاملگي در دسترس همه وجود دارد. تولد پسر 14 درصد بيش از دخترها است.

حتما مي دانيد كه انتخاب جنسيت كودك از طريق اسپرماتوزوئيد است. بدين معني كه مرد تعيين مي كند كه كودك دختر شود يا پسر.

وليكن آيا واقعاً با رژيم غذايي مي توان جنسيت كودك را تعيين كرد؟

رژيم غذايي
پيروي از رژيم غذائي مخصوص براي به دست آوردن فرزند پسر يا دختر ، از زمان هاي قديم معمول بوده ولي از آنجا كه مكانيسم و نحوه اثر اين روش ناشناخته بوده است ، رژيم هاي غذائي و متفاوت و گاه متناقض به كار گرفته شده است.
درانسان اگرچه نحوه عمل تغيير رژيم غذائي و استفاده از رژيم مناسب شناخته نشده ولي حدس زده مي شود كه به علت تغيير متابوليسم تخمك و به خصوص يون هاي سطح خارجي تخمك ، باعث مي شود كه تخمك در صورتي كه يون مناسب را داشته باشد بتواند اسپرماتوزوئيد پسر يا دختر را به طرف خود جلب كند.

نتايجي كه از به كار بردن اين روش گزارش شده ، يكنواخت نيست و بعضي از مراكز بين 80 تا 100 درصد موفقيت گزارش داده اند. اما اين نتايج ، زماني مي تواند قابل قبول و قابل اعتماد باشد كه رژيم غذائي به تنهائي مورد استفاده واقع شود و ساير روشها همزمان با اين روش به كار گرفته نشود.

روش استفاده از رژيم غذائي ، استاندارد نيست و تا حدود زيادي ارتباط به مواد غذائي موجود در هر كشور دارد ولي نتايج به دست آمده از اين تحقيقات ، يكنواخت بوده و هدف از آن تغيير تعادل موجود بين يون هاي منيزيم، سديم ، پتاسيم و كليسم است. در اين روش آنچه اهميت دارد نسبت اين مواد به يكديگر و نه مقدارمطلق آنها است. بنابراين ، رژيم غذائي بايد بنحوي انتخاب شود كه نه تنها باعث بالا رفتن ماده معدني مورد نظر نشود بلكه مقدار املاحي را كه باعث جلب اسپرماتوزوئيد جنسيت مخالف جنين مورد نظر مي شود در خون كاهش دهد.

در اين روش براي پسر بالا بودن نسبت

و براي دختر بالا بودن نسبت

داراي اهميت است.

پايه علمي اين روش آن است كه وجود مقدار زيادي سديم و پتاسيم و كم بودن كلسيم و منيزيوم متابوليسم تخمك و به خصوص لايه خارجي آنرا به نحوي تغيير مي دهد كه اسپرماتوزوئيدهاي پسر به طرف آن جذب مي شوند و به عكس براي جذب اسپرماتوزوئيد دختر ، به وسيله تخمك ، لازم است ميزان كلسيم و منيزيم خون بالا برود و ميزان پتاسيم و سديم خون پائين بيايد. در يك مطالعه دقيق كه روي 47 نفر زني كه از رژيم فوق براي به دست آوردن جنيست مورد نظر استفاده كردند 40 نفر توانستند فرزند پسر به دنيا آورند.

رژيم فقط لازم است به مدت سه ماه و به خصوص در ماهي كه لقاح صورت مي گيرد مورد استفاده واقع شود.

اين روش فقط لازم است توسط زن اجرا شود زيرا تغييرات يونيك اوول است كه اسپرماتوزوئيد مورد نظر را انتخاب مي كند. استفاده از رژيم به صورت به كار بردن يك دستور آشپزي نيست بلكه به سصورت يك نسخه پزشكي است و استفاده درازمدت از آن نيز اثري بر سلامت مادر و بچه ندارد.

سديم
مقدار نياز سديم: روزانه معادل 5/0 گرم است.
رژيم هاي عادي غذائي معمولاً تا 4 برابر مقدار فوق را تأمين مي كند.

منابع غذائي سديم: علاوه بر نمك طعام ، غذاهاي دريائي ، گوشت ، تخم مرغ و شير از جمله منابع سديم هستند.


ميلي گرم سديم در 100 گرم ماده خوراكي نوع غذا 
1428
خيارشور

1000
چيپس

700
پنير

271
تخم مرغ

118
جگر گوساله

66
گوشت مرغ

50
هويج

50
اسفناج

پتاسيم
مقدار احتياجات روزانه پتاسيم : 1 ميلي گرم است.
در شرايط طبيعي، رژيم هاي عادي غذائي معمولاً تا 15 برابر مقدار فوق را به خوبي تأمين مي كند.

منابغ غذائي پتاسيم: گوشت، غلات، ميوه ها و سبزيها.


ميلي گرم پتاسيم در 100 گرم ماده خوراكي نوع غذا 
341
هويج

1130
چيپس

324
اسفناج

370
موز

274
گوشت مرغ

453
جگر گوساله

400
آرد نخود چي

كلسيم
مقدار احتياج روزانه بدن 800 ميلي گرم در روز

ميلي گرم كلسيم در 100 گرم ماده خوراكي نوع غذا 
111
شير كاكائو

118
شير( 5/2 درصد چربي)

120
ماست

146
بستني

184
شلغم

235
بادام

354
ساردين

منيزيوم
منابع غذائي داراي منيزيوم زياد عبارتند از: قهوه، كاكائو، غلات و سبزي ها.

ميلي گرم منيزيوم در 100 گرم ماده خوراكي نوع غذا 
336
جوانه گندم

420
كاكائو( پودر)

456
قهوه( پودر)

265
سويا

237
مخمر آبجو

190
گردو

106
چغندر

78
نان گندم

88
اسفناج

در بعضي تحقيقات با اين روش تا 85 درصد موفقيت گزارش شده كه براي چنين روش ساده ، ارزان و بدون ضرري ، نتيجه بسيار خوبي است.

تأمين يونهاي لازم معمولاً با انتخاب و استفاده از غذاهائي كه داراي يون مورد نظر هستند امكان پذير است ولي گاه لازم است كه اين املاح به رژيم غذائي اضافه شود.

يكي از تغييرات ديگري كه در ميزان تخمك گذاري صورت مي گيرد ، اضافه شدن مقدار گلوكز در ترشحات مخاطي دهانه رحم درموقع تخمك گذاري است. بالا رفتن مقدار گلوكز در ترشحات دهانه رحم به جذب اسپرماتوزوئيدها كمك مي كند و از آنجا كه اسپرماتوزوئيد پسر از قدرت تحرك بيشتري برخوردار است. مناسب بودن ترشحات دهانه رحم بيشتر به نفع اسپرماتوزوئيد پسر است. از روش تصحيح رژيم گاه در مراكز انتخاب جنسيت در كشورهاي انگلستان، فرانسه، كانادا و همراه با روش جدا كردن اسپرماتوزوئيد ها استفاده مي شود ولي در آمريكا كمتر از اين روش استفاده مي شود. استفاده از ميوه هاي شيرين محتوي گلوكز در روزهاي تخمك گذاري محيط را براي جلب اسپرماتوزوئيدy مناسب تر مي كند. همچنين بهتر است از غذاهاي زير بيشتر استفاده را كنيد ؛ چراكه قند خون شما را به سرعت بالا مي برند.اين غذاها شامل : گلوكز- ساكاروز(قند ساده يا شكر)- شربت ذرت- عسل- آب نبات- غلات صبحانه شيرين شده- هويج- بيسكوئيت- سيب زميني پخته- كشمش- نان گندم سفيد- نوشابه هاي داراي شكر و يا پلي مرهاي گلوكز است.

به طور خلاصه ، غذاهائي كه بيشتر براي لقاح پسرمناسب است عبارتند از: كليه غذاهاي شور ، موز، خرما ، هويج، سيب زميني ، جگر، گوشت و تخم مرغ ، وغذاهائي كه براي دختر مناسب است عبارتند از : شير و فرآورده هاي آن، ماهي، ساردين، خاويار، بادام، كاكائو و جوانه گندم و كلم، كدو و فلفل سبز.

نظرات (0)

هیچ نظری در اینجا وجود ندارد

نظر خود را اضافه کنید.

ارسال نظر بعنوان یک مهمان
پیوست ها (0 / 3)
مکان خود را به اشتراک بگذارید

مطالب مشابه

insert_link

local_library آموزش یوگا - درمان با طب فشاری

insert_link

local_library آموزش مطالعه - فواید تنفس عمیق !

insert_link

local_library کیک فنجانی با پنیر

insert_link

local_library شیرینی بیسکویت با توفی