مصرف مرکبات و کاهش خطر ابتلا به سرطان

مرکبات به داشتن منابع غنی از ویتامین سی مشهور هستند اما خواص مرکبات بسیار بیشتر از اینها است. 

بر اساس این گزارش مرکبات حاوی پتاسیم ، کراتین و موادی هستند که فایتو شیمیایی (phytochemical) نامیده می شوند؛ این مواد ترکیبات شیمیایی هستند که به صورت طبیعی در گیاهان و میوه ها یافت می شود. مواد فایتوشیمیایی خواص ضد التهاب، و ضد توده های سرطانی دارند و مانع از بسته شدن رگهای خونی می شوند. مصرف مقادیر کافی از مرکبات تا 60% از خطر ابتلای به سرطان دهان، ناراحتی معده و سکته مغزی می کاهد. منظور از یک وعده مرکبات، یک عدد پرتغال یا امثال ان و یا نیم لیوان آب مرکبات است.

نظرات (0)

هیچ نظری در اینجا وجود ندارد

نظر خود را اضافه کنید.

ارسال نظر بعنوان یک مهمان
پیوست ها (0 / 3)
مکان خود را به اشتراک بگذارید

مطالب مشابه

insert_link

local_library آموزش یوگا - دنیای پر رمز و راز خواب

insert_link

local_library آموزش یوگا - یوگا و درمان سردرد

insert_link

local_library آموزش یوگا - مبحثی در شناخت تمرکز و تربی

insert_link

local_library دستورالعمل های استيل شروع ، قدمها و پرتا