هل (خواص)
- توضیحات
- دسته: تغذیه سالم
- بازدید: 460
|
علاوه بر این، بعضیها هنگام دم کردن چای معمولی چند دانه هل یا یک عدد میوه هل را در چای میریزند و همراه با آن دم میکنند. این چای، هم خوشطعمتر میشود و هم خاصیت درمانی دارد.
- دانه هل تقویتکننده معده، ضدنفخ و بادشکن است؛ در ضمن به هضم غذا هم کمک میکند.
- از هل به عنوان دارو برای معالجه سرفه، سرماخوردگی و تب استفاده میکنند.
- در صورتی که عرق بدبویی دارید یا دهان شما بوی خوبی نمیدهد، ۶گرم هل را- با غلافش- بهصورت چای دم کنید و در طول یک روز به مرور بنوشید.
- برای درمان استفراغ و تهوع نیز توصیه میشود مقداری دم کرده هل مصرف کنید.
- هل تقویتکننده قلب و اعصاب نیز هست ولی میگویند مصرف زیاد آن هم تپش قلب را افزایش میدهد و هم برای بیماریهای روده و ریه مفید نیست.
- مصرف هل برای رفع سردرد و کاهش حملات بیماری صرع نیز توصیه میشود.