داروهاي ضد فشارخون بالا و پايين آورنده فشار خون

داروهاي ضد فشارخون بالا و پايين آورنده فشار خون


نسخه شماره 1- 

                       دارو :  برگ گل و گل زالزالک ( Crataegus monogyna)

 مقدر مصرف :  2 تا 4 گرم

طرز تهیه : مقدر فوق را که قبلا کوبیده شده باشد در یک لیوان آب جوش ریخته به مدت نیم ساعت باقی بگذارید تا دم بکشد سپس آنرا صاف كرده روزی  سه بار هر بار یک فنجان  میل کنید.

 

نسخه شماره 2- 

                       دارو :  دانه و برگ شنبلیله ( Trigonella foenum -graecum)

 مقدر مصرف :  2 تا 5 گرم  و حتی تا 10 گرم

طرز تهیه : مقدر فوق را که قبلا کوبیده شده باشد در یک لیوان آب جوش ریخته به مدت نیم ساعت باقی بگذارید تا دم بکشد سپس آنرا صاف كرده روزی  سه بار هر بار یک فنجان  میل کنید.

 

نسخه شماره 3- 

                       دارو :  پیاز گیاه سیر ( Allium sativa)

 مقدر مصرف :  2 تا 4 گرم

طرز تهیه : مقدر فوق را که قبلا کوبیده شده باشد در یک لیوان آب جوش ریخته به مدت نیم ساعت باقی بگذارید تا دم بکشد سپس آنرا صاف كرده روزی  سه بار هر بار یک فنجان  میل کنید. ( یا روز 3تا 4 عدد پیاز را همراه غذا میل کنید )

نسخه شماره 4- 

                       دارو :  برگ و ساقه گیاه دارواش ( Viscum album )

 مقدر مصرف :  2 تا 4 گرم

طرز تهیه : مقدر فوق را که قبلا کوبیده شده باشد در یک لیوان آب جوش ریخته به مدت نیم ساعت باقی بگذارید تا دم بکشد سپس آنرا صاف كرده روزی  سه بار هر بار یک فنجان  میل کنید.

نسخه شماره 5- 

                       دارو :  ساقه و برگ جعفری ( Apium petroselinum)

 مقدر مصرف :  2 تا 4 گرم

طرز تهیه : مقدر فوق را که قبلا کوبیده شده باشد در یک لیوان آب جوش ریخته به مدت نیم ساعت باقی بگذارید تا دم بکشد سپس آنرا صاف كرده روزی  سه بار هر بار یک فنجان  میل کنید.

نسخه شماره 6- 

                       دارو :  تخم کرفس ( Apium graveolens)

 مقدر مصرف :  2 تا 4 گرم

طرز تهیه : مقدر فوق را که قبلا کوبیده شده باشد در یک لیوان آب جوش ریخته به مدت نیم ساعت باقی بگذارید تا دم بکشد سپس آنرا صاف كرده روزی  سه بار هر بار یک فنجان  میل کنید.

نسخه شماره 7- 

                       دارو :  برگ درخت زیتون ( Olea europea L)

 مقدر مصرف :  3 تا 5 گرم

طرز تهیه : مقدر فوق را که قبلا کوبیده شده باشد در یک لیوان آب جوش ریخته به مدت نیم ساعت باقی بگذارید تا دم بکشد سپس آنرا صاف كرده روزی  سه بار هر بار یک فنجان  میل کنید.

 

نظرات (0)

هیچ نظری در اینجا وجود ندارد

نظر خود را اضافه کنید.

ارسال نظر بعنوان یک مهمان
پیوست ها (0 / 3)
مکان خود را به اشتراک بگذارید

مطالب مشابه

insert_link

local_library آموزش یوگا - دنیای پر رمز و راز خواب

insert_link

local_library آموزش یوگا - یوگا و درمان سردرد

insert_link

local_library آموزش یوگا - مبحثی در شناخت تمرکز و تربی

insert_link

local_library دستورالعمل های استيل شروع ، قدمها و پرتا