داروهاي معالج استسقا و آب آوردن نسوج و اندامها - ورم

داروهاي معالج  استسقا و آب آوردن نسوج و اندامها - ورم  


نسخه شماره 1-  داروی معالج آب آوردن انساج

                       دارو : پوست غان ( Betula pendula)

مقدرمصرف : 3 تا 6 گرم

طرز تهیه   مقدر فوق را که قبلا کوبیده شده در یک لیوان آب جوش ریخته نیم ساعت باقی بگذارید تا دم بکشد سپس صاف كرده روز سه بار هر بار یک فنجان میل کنید .

نسخه شماره 2- 

                       دارو : ریشه ریزوم مارچوبه ( Asparagus officinalis)

مقدر مصرف : 2 تا 4 گرم

طرز تهیه  :  مقدر فوق را که قبلا کوبیده شده در یک لیوان آب جوش ریخته نیم ساعت باقی بگذارید تا دم بکشد سپس صاف كرده روز سه بار هر بار یک فنجان میل کنید .

نسخه شماره 3- 

                       دارو : ریزوم غلیون ( شون ) (Sambucus ebulus )

مقدر امصرف : 2 تا 4 گرم

طرز تهیه  :  مقدر فوق را که قبلا کوبیده شده در یک لیوان آب جوش ریخته نیم ساعت باقی بگذارید تا دم بکشد سپس صاف كرده روز سه بار هر بار یک فنجان میل کنید .

نسخه شماره 4- 

                       دارو : میوه و برگ بو ( Laurus nobilis L)

مقدر مصرف: 2 تا 4 گرم

طرز تهیه  :  مقدر فوق را که قبلا کوبیده شده در یک لیوان آب جوش ریخته نیم ساعت باقی بگذارید تا دم بکشد سپس صاف كرده روز سه بار هر بار یک فنجان میل کنید .

نسخه شماره 5- 

                       دارو : سرشاخه های کاهوی تلخ ( Lactuca virosa)

مقدر امصرف : 2 تا 4 گرم

طرز تهیه   مقدر فوق را که قبلا کوبیده شده در یک لیوان آب جوش ریخته نیم ساعت باقی بگذارید تا دم بکشد سپس صاف كرده روز سه بار هر بار یک فنجان میل کنید .

نسخه شماره 6- 

                       دارو : میوه یا برگ آقطی سرخ ( Sambucus racemosa)

مقدر مصرف : 3 تا 6 گرم

طرز تهیه  :  مقدر فوق را که قبلا کوبیده شده در یک لیوان آب جوش ریخته نیم ساعت باقی بگذارید تا دم بکشد سپس صاف كرده روز سه بار هر بار یک فنجان میل کنید .

نسخه شماره 7- 

                       دارو : تمام قسمتهای کرفس ( Apium graveolence)

مقدر مصرف : 3 تا 6 گرم

طرز تهیه  :  مقدر فوق را که قبلا کوبیده شده در یک لیوان آب جوش ریخته نیم ساعت باقی بگذارید تا دم بکشد سپس صاف كرده روز سه بار هر بار یک فنجان میل کنید .

نسخه شماره 8- 

                       دارو : ریشه یا تمام گیاه گل قاصد ( شیر مال ، کاسنی زرد )  ( Taraxacum officinalis )

مقدر امصرف : 2 تا 4 گرم

طرز تهیه  :  مقدر فوق را که قبلا کوبیده شده در یک لیوان آب جوش ریخته نیم ساعت باقی بگذارید تا دم بکشد سپس صاف كرده روز سه بار هر بار یک فنجان میل کنید .

 

نظرات (0)

هیچ نظری در اینجا وجود ندارد

نظر خود را اضافه کنید.

ارسال نظر بعنوان یک مهمان
پیوست ها (0 / 3)
مکان خود را به اشتراک بگذارید

مطالب مشابه

insert_link

local_library آموزش فال قهوه - قسمت چهارم

insert_link

local_library آموزش فال قهوه - قسمت سوم

insert_link

local_library آموزش فال قهوه - قسمت دوم

insert_link

local_library آموزش فال قهوه - قسمت اول