آب غورباقه پرطرفدارترين نوشيدني در پرو!

كارمن گونزالس يكي از انبوه مغازه‌داران پرويي است كه اين روزها نوشيدني محبوب مردمان اين كشور را تهيه و عرضه مي‌كند. او روزانه 50 تا 100 قورباغه را در آكواريومي بزرگ در رستورانش نگه مي‌دارد، با ورود هر مشتري او يك قورباغه از آكواريوم بيرون آورده به كاشي‌ها مي‌كوبد تا بميرند و سپس با شكاف دادن شكم قورباغه پوست آن را مي‌كند.

او سپس در مخلوط‌كن خود سه قاشق عسل، عصاره گياهان محلي و چندين قاشق پودر "ريشه آندي" به همراه شير تازه ريخته و قورباغه پوست‌كنده شده را هم به آن مي‌افزايد. مخلوط حاصل كه پس از در هم آميختن تمامي اين مواد عجيب حاصل مي‌شود همان "آب قورباغه" محبوب پرويي‌هاست كه هر ليوان آن يك دلا‌ر قيمت دارد.

گونزالس مي‌گويد روزانه حداقل 50 مشتري به مغازه وي مي‌آيند و در ساعات اوليه صبح و يا عصر براي رفع خستگي و يافتن انرژي دوباره "آب قورباغه" سفارش مي‌دهند.

مردم پرو معتقدند اين معجون قديمي نه‌تنها انرژي‌زاست بلكه قدرت ذهني آنان را به نحو قابل توجهي افزايش مي‌دهد. در اين ميان خواص درماني گوشت قورباغه و داروهاي محلي را هم نبايد ناديده گرفت.

گونزالس مي‌گويد: متاسفانه هنوز توريست‌ها عادت به نوشيدن اين معجون نكرده‌اند. آنها ترجيح مي‌دهند تا چند لحظه‌اي به تماشاي درست شدن معجون بنشينند و بعد با چهره‌اي درهم كشيده رستوران را ترك كنند. اگر آنها مي‌دانستند كه اين معجون چه معجزه‌اي مي‌كند قطعا وضع مالي ما هم بهتر مي‌شد. پرويي‌ها قرن‌هاست كه اثرات معجزه‌زاي اين معجون را مي‌دانند، حالا‌ شايد اين براي نخستين بار است كه ما در ملا‌ءعام و به خارجي‌ها راز ماندگاري و سلا‌مت خودمان را نشان مي‌دهيم اما آنها در عوض تشكر از ما روي برمي‌گردانند.

نظرات (0)

هیچ نظری در اینجا وجود ندارد

نظر خود را اضافه کنید.

ارسال نظر بعنوان یک مهمان
پیوست ها (0 / 3)
مکان خود را به اشتراک بگذارید

مطالب مشابه

insert_link

local_library آموزش یوگا - واقعیتی عمیق در عملكرد هیپن

insert_link

local_library آموزش یوگا - واقعیتی عمیق در عملكرد هیپن

insert_link

local_library آموزش یوگا - مبحثی در شناخت تمرکز و تربی

insert_link

local_library آموزش مطالعه - علاقه مهم ترین شرط در تمر