آیا می‌دانید که عكس‌العمل چپ دست‌ها سریع‌تر است؟

 
     
 
 
 
 
 
 
 
   
   
 
تحقیقات جدید دانشمندان دانشگاه ملی استرالیا‌ ‌ نشان می‌دهد افراد چپ دست در هنگام انجام بازی‌های‌ ‌رایانه‌ای و حركات ورزشی، سریعتر از راست دست‌ها فكر می‌كنند.
به نقل از بی‌بی‌سی‌نیوز، محققان استرالیایی با اندازه‌گیری سرعت واكنش داوطلبان به روشن شدن نقاطی نورانی در طرف راست و‌ ‌نیز چپ یك شكل، سرعت انتقال اطلاعات میان دو نیمكره مغز ۸۰ شركت كننده در این آزمون را بررسی كردند.
همچنین در آزمونی دیگر عملكرد داوطلبان در زمینه تشخیص حروف مشابه در طرف‌ ‌راست و چپ یك نمایشگر را بررسی كردند. این عمل به استفاده از هر دو نیمكره مغز به‌ ‌طور هم زمان نیاز دارد.
مقایسه نتایج این دو بررسی نشان می‌دهد تاخیر در‌ ‌انتقال اطلاعات در نیمكره چپ و راست مغز كه در آزمایش اول شناسایی شده بود، بر‌ ‌عملكرد این افراد در هنگام فعالیت‌هایی نظیر آزمایش دوم كه نیاز به هر دو نیمكره مغز‌ ‌دارد، تاثیر منفی می‌گذارد.
این دانشمندان همین دو آزمایش را برای ۲۰ نفر دیگر كه چپ دست بودند تكرار كردند و متوجه‌ ‌شدند هرچه ویژگی چپ‌دستی در یك فرد بیشتر باشد، قابلیت پردازش همزمان اطلاعات در دو‌ ‌نیمكره مغز او افزایش می‌یابد.
محققان در مطالعه‌ای جدید‌ ‌اعلام كردند انتقال اطلاعات میان دو نیمكره راست و چپ مغز در افراد چپ دست سریعتر‌ ‌صورت می‌گیرد و این امر سبب می‌شود چپ دستها در هنگام انجام كارهایی كه با اعضای هر‌ ‌دو طرف بدن سر و كار دارند، كارایی بالاتری از خود نشان بدهند.
نتایج این مطالعه نشان می‌دهد افرادی كه كاملا چپ‌دست هستند در مقایسه با راست دستها به میزان ۴۳ثانیه سریع‌تر می‌توانند حروف مشابه را در دو طرف یك صفحه‌ ‌نمایش تشخیص بدهند.
انسان‌ها در زمان انجام فعالیت‌هایی نظیر بازی‌های‌ ‌رایانه‌ای، رانندگی در ترافیك و نیز بازی‌های ورزشی كه به سرعت بالا و پردازش حجم‌ ‌زیاد اطلاعات نیاز دارند، از هر دو نیمكره مغز خود استفاده می‌كنند‌.
 
 
 

نظرات (0)

هیچ نظری در اینجا وجود ندارد

نظر خود را اضافه کنید.

ارسال نظر بعنوان یک مهمان
پیوست ها (0 / 3)
مکان خود را به اشتراک بگذارید

مطالب مشابه

insert_link

local_library بخارهايي که پوست را جوان‌مي‌کند

insert_link

local_library هنگام رژ زدن، رژي را انتخاب کنيد که ...

insert_link

local_library خانم هایی که چشمان درشت دارند

insert_link

local_library آیا زیبایی باعث علاقه مخاطب می شود !