آیا هر برنجی سفید است؟

آیا هر برنجی سفید است؟  
 
     
 
 
 
 
 
 
 
   
   
 
ولی برنج قهوه ای به اندازه برنج سفید دوام نمی آورد. بیشتر مردم نیز برنج سفید، خوب کوبیده و صیلقی شده را به برنج قهوه ای ترجیح می دهند. هنگام برنجی کوبی، پوسته و گیاهک برنج با عبور دادن دانه ها از یک ماشین برنج کوبی که به نرمی سطح هر دانه را می ساید، از آن گرفته می شود. پس از تکمیل برنج کوبی با ماشین ، دانه ها سفید و سطح شان صیقلی می شود.
برنج تقویت شده، برنج کوبیده شده نسبتا تیره تری است که مقدار ویتامینهای گروه ب و کانیهایش از برنج صیقلی شده معمولی بیشتر است. برنج تقویت شده را پیش از آنکه در ماشین برنج کوبی بریزند، در آبی که دمایش نزدیک به نقطه جوش رسیده است می ریزند و سپس در زیر فشار، بخارش می دهند تا آماده شود.
این کار را نیز جوش کردن می گویند. با این کار، ویتامینهای ذخیره شده در سبوس، به وسط دانه برنج منتقل می شوند و به زبان د یگر، بخوردش می روند.
برنج ، احتمالا نخستین بار در هند گشت شد، زیرا سابقه کشت برنج در هند به چند ین هزار سال میرسد. از آنجا در سمت شرق حرکت و بیش از پنج هزار سال پیش به کشور چین رسید. تا سده هفدهم ساکنان آمریکای شمالی برنج را نمی شناختند.
http://www.danestanihay.mihanblog.com/More-۵۱.ASPX
 
 
 

نظرات (0)

هیچ نظری در اینجا وجود ندارد

نظر خود را اضافه کنید.

ارسال نظر بعنوان یک مهمان
پیوست ها (0 / 3)
مکان خود را به اشتراک بگذارید

مطالب مشابه

insert_link

local_library قانون کارما (از هر دست بدهی از همان دست

insert_link

local_library دست یابی به روشی برای مقابله با سفید شدن

insert_link

local_library آیا زیبایی باعث علاقه مخاطب می شود !

insert_link

local_library آیا استفاده از ضد آفتاب در روزهای زمستان