ارتباط بریدن پیاز و اشك‌آلود شدن چشم

 
     
 
 
هنگامی كه چاقوی شما از پیاز عبور می‌كند، سلول‌های آن پاره و محتویات آنها آزاد می‌شود.
مواد شیمیایی آزادشده با یكدیگر واكنش می‌كنند و یك گاز با اساس گوگرد را آزاد می‌كنند. هنگامی كه این گاز در لایه آب پوشانده چشم حل می‌شود، اسید سولفوریك تشكیل می‌دهد كه محركی سوزاننده است.
غدد اشكی برای مقابله با این ماده خارجی فعالیت خود را افزایش می‌دهند و چشمانتان پر از اشك می‌شود. برا ی جلوگیری از این وضعیت باید صورتتان را از پیاز دور نگه‌دارید تا قبل از رسیدن گاز به چشمانتان در فضا پراكنده شود.
 
 
 

نظرات (0)

هیچ نظری در اینجا وجود ندارد

نظر خود را اضافه کنید.

ارسال نظر بعنوان یک مهمان
پیوست ها (0 / 3)
مکان خود را به اشتراک بگذارید

مطالب مشابه

insert_link

local_library آموزش یوگا - دنیای پر رمز و راز خواب

insert_link

local_library آموزش یوگا - یوگا و درمان سردرد

insert_link

local_library آموزش یوگا - مبحثی در شناخت تمرکز و تربی

insert_link

local_library دستورالعمل های استيل شروع ، قدمها و پرتا