تاریخچه شکلات

 
     
 
 
 
 
 
 
 
   
   
 
استفاده از شکلات سابقه ای بسیار طولانی دارد د قبایل مایا، سال ۵۰۰ میلادی در مکانی که امروزه جنوب کشور مکزیک است ، زندگی می کردند و در دست نوشته های این قبایل راجع به کاکائو چیزهایی زیادی دیده می شود د در واقع کلمه کاکائو لغتی مایایی است.
در آن زمان شکلات ، نوشیدنی تلخی بود که از دانه کاکائو همراه با دیگر افزودنی های محلی تهیه می شد د این نوشیدنی که با استفاده از آب یا دیگر مایعات تهیه می شد با وانیل ، فلفل شیرین یا فلفل قرمز خوش طعم می شد .
تصور عمومی بر این بود که این نوشیدنی تلخ و تند مزه در معالجه اسهال ، تقویت قوای جسمانی ، افزایش مقاومت بدن و رفع خستگی موثر است د زمانی که کاشفان اسپانیایی برای اولین بار این نوشیدنی را به اروپا آوردند تکامل عمده ای در تهیه آن ایجاد شد د فلفل قرمز کنار رفت و به جای آن از شکر در تهیه شکلات استفاده شد .
این نوشیدنی شیرین ، بسیار گران بود و در قرن هفدهم تنها نجیب زادگان اروپایی می توانستند این ماده غذایی را تهیه و مصرف کنند د سرانجام در قرن ۱۸ میلادی شکلات با انجام تغییراتی به صورت جامد تهیه شد و در دسترس همگان قرار گرفت .