تاریخچه فلفل

 
     
 
 
 
 
 
 
 
   
   
 
شاید دانستن تاریخ و نحوه ورود فلفل به غذاها و گسترش آن در سراسر دنیا برای کسانی که ذائقه ای تند دارند خالی از لطف نباشد. یک گروه تحقیقاتی با مطالعه بر میکروفسیل ها و تجزیه نشاسته به دست آمده از سنگ های سمباده، رسوبات و لوازم آشپزی سرامیکی زغال سوز از هفت منطقه باستان شناسی با هاما تا کشور پرو ردپای حضور فلفل قرمز را دنبال می کنند. تابه حال تصور می شد تمدن هایی مانند اینکا و ازتک ها این محصول را در سراسر منطقه گسترده اند ولی اکنون شواهدی به دست آمده است که بومیان نواحی استوایی مسوول توزیع و گسترش آن بوده اند. به نظر می رسد مردم آمریکای لاتین برای اولین بار فلفل را یافته باشند. این محصول ۶۰۰ سال است که به رژیم غذایی مردم آمریکا راه پیدا کرده و محبوبیت فوق العاده ای نیز یافته است.
فلفل قرمز سرشار از ویتامین C و مکمل مناسبی برای ماهی و غذاهای نشاسته ای مانند ذرت، لوبیا، سیب زمینی و... به شمار می رود. کریستوفر کلمب این ماده تند را پس از کشف آمریکا برای نخستین بار به اروپا برد و مزه خاص این محصول کشاورزی باعث شد به عنوان چاشنی و طعم دهنده مناسب و مطبوع غذاها به سرعت در سراسر جهان گسترش یابد. تقریبا هر غذایی را می توان به وسیله چند دانه فلفل مزه دار کرد.
 
 
 

نظرات (0)

هیچ نظری در اینجا وجود ندارد

نظر خود را اضافه کنید.

ارسال نظر بعنوان یک مهمان
پیوست ها (0 / 3)
مکان خود را به اشتراک بگذارید

مطالب مشابه

insert_link

local_library دلمه فلفل

insert_link

local_library استیک با پوره فلفل دلمه ای

insert_link

local_library خلاصه تاریخچه تنیس

insert_link

local_library تاریخچه ورزش تنیس