تولید گوشت سفید از گوشت قرمز

 
     
 
 
 
 
 
 
 
   
   
 
یك دانشمند آمریكایی مدعی یافتن شیوه‌ای برای تبدیل گوشت قرمز به گوشت سفید است. دانیل فلچر از دانشمندان دانشگاه «جورجیا» در آمریكا كه متخصص در زمینه ماكیان است كه ایده جدیدش جهت استفاده در رستوران‌ها و رقابت با سایر گوشتها در این اماكن صورت نگرفته است. وی افزود: این نوع تبدیل جدید برای تامین منابع پروتئینی و اسید آمینه‌های بیشتر و اضافه كردن آن به گوشت‌های معمولی است.
این فرآوری جالب و در نوع خود بی‌سابقه شامل افزودن مقادیر زیادی آب به گوشت جهت تولید نوعی سوپ گوشتی است، سپس این تركیب با سرعت زیاد در داخل یك ظرف مخصوص ریخته می‌شود. در پایان این فرآوری تقریبا پیچیده، لایه‌هایی از گوشت سفید قابل جمع آوری هستند.