پیاز و سیر با سرطان مبارزه می كنند

 
     
 
 
 
 
 
 
 
   
   
 
خوردن مقادیر زیاد پیاز و سیر در جلوگیری از سرطان نقش دارد.
محققان ایتالیایی دریافته اند احتمالا ابتلا به انواع سرطان در افرادی كه رژیم غذایی شان سرشار از پیاز و سیر است ، كمتر است.
قرن هاست فواید پیاز و سیر بر سلامت مطرح شده اما مطالعات كمی این فواید را ثابت كرده اند.
در این مطالعه محققان ارتباط بین مصرف پیاز و سیر و ابتلا به سرطان های مختلف شامل دهان، حلق، مری، كولون، پستان، تخمدان و كلیه را بررسی كرده و دریافته اند مصرف متوسط پیاز از خطر سرطان های كولون، حلق، تخمدان و پروستات می كاهد.این اثر حفاظت بخش حتی در میان كسانی كه بالاترین مصرف را داشتند بیشتر بود. ارتباط مصرف متعادل سیر و خطر ابتلا به سرطان كولوركتال و كلیه نیز مشخص شد.
محققان می گویند مصرف پیاز و سیر را می توان به عنوان شاخص شیوه زندگی سالم تر و بهره مندی از رژیم غذایی دارای انواع تركیبات گیاهی ضدسرطان در نظر گرفت.
 
 
 

نظرات (0)

هیچ نظری در اینجا وجود ندارد

نظر خود را اضافه کنید.

ارسال نظر بعنوان یک مهمان
پیوست ها (0 / 3)
مکان خود را به اشتراک بگذارید

مطالب مشابه

insert_link

local_library آموزش یوگا - دنیای پر رمز و راز خواب

insert_link

local_library آموزش یوگا - درمان با طب فشاری

insert_link

local_library آموزش یوگا - یوگا و درمان سردرد

insert_link

local_library آموزش یوگا - مبحثی در شناخت تمرکز و تربی