پیاز و سیر با سرطان مبارزه می كنند

 
     
 
 
 
 
 
 
 
   
   
 
خوردن مقادیر زیاد پیاز و سیر در جلوگیری از سرطان نقش دارد.
محققان ایتالیایی دریافته اند احتمالا ابتلا به انواع سرطان در افرادی كه رژیم غذایی شان سرشار از پیاز و سیر است ، كمتر است.
قرن هاست فواید پیاز و سیر بر سلامت مطرح شده اما مطالعات كمی این فواید را ثابت كرده اند.
در این مطالعه محققان ارتباط بین مصرف پیاز و سیر و ابتلا به سرطان های مختلف شامل دهان، حلق، مری، كولون، پستان، تخمدان و كلیه را بررسی كرده و دریافته اند مصرف متوسط پیاز از خطر سرطان های كولون، حلق، تخمدان و پروستات می كاهد.این اثر حفاظت بخش حتی در میان كسانی كه بالاترین مصرف را داشتند بیشتر بود. ارتباط مصرف متعادل سیر و خطر ابتلا به سرطان كولوركتال و كلیه نیز مشخص شد.
محققان می گویند مصرف پیاز و سیر را می توان به عنوان شاخص شیوه زندگی سالم تر و بهره مندی از رژیم غذایی دارای انواع تركیبات گیاهی ضدسرطان در نظر گرفت.