clear
library_books
event

بیسکویت خرما با گردو

برچسب ها style

description توضیحات

 

 

 

 

 
 بسكويت خرما با گردو

مواد لازم:
بسكويت نرم شده=2 و 3/1 ليوان
شير عسل نستله=4/3 ليوان
خرما بدون هسته=1 و 2/1 ليوان
مغز گردو نرم شده=2/1 ليوان
كره=200 گرم
شكلات مايع=براي تزئين
طرز تهيه:
1. خرما+شيرعسل+كره را در ماهيتابه اي ريخته روي حرارت ملايم قرار دهيد.


 


 


 

2. مواد را روي حرارت هم بزنيد تا وقتي كه كره ذوب شود.
3. مواد را از روي حرارت برداشته با قاشق چوبي هم بزنيد تا وقتيكه نرم شود.


 


 


 

4. بسكويت نرم شده+مغز گردو نرم شده را با هم مخلوط كرده به مواد اضافه كنيد.
5. مواد را با دست خوب ورز دهيد  تا يكدست شود.


 


 


 

6. ظرف پيركسي را با كره كمي چرب كرده مواد را بصورت يكنواخت در ظرف ريخته روي آن را با قاشق صاف كنيد.
7. روي مواد را با شكلات مايع تزئين كنيد سپس ظرف را به مدت 2 ساعت در يخچال بگذاريد.


 


 


 

8. ظرف را از يخچال خارج كرده شيريني را به صورت مستطيل هاي كوچك برش دهيد و در ظرف بچينيد.

نظرات (0)

هیچ نظری در اینجا وجود ندارد

نظر خود را اضافه کنید.

ارسال نظر بعنوان یک مهمان
پیوست ها (0 / 3)
مکان خود را به اشتراک بگذارید

مطالب مشابه

insert_link

local_library آموزش یوگا - درمان با طب فشاری

insert_link

local_library کیک موز و گردو

insert_link

local_library کیک فنجانی با پنیر

insert_link

local_library شیرینی بیسکویت با توفی