شیرینی نارگیلی با بادام

 

 
 شيريني نارگيلي با بادام

مواد لازم:
پودر نارگيل=500 گرم
شير عسل نستله=1 قوطي سايز بزرگ
بادام=به مقدار لازم
طرز تهيه:
1. پودر نارگيل را در ظرفي ريخته سپس شيرعسل را روي آن بريزيد. 
2. از مواد به اندازه يك گردو برداشته در دست گرد كنيد سپس وسط هر كدام از دايره هاي شيرين يك مغز بادام بگذاريد. شيريني ها را در ظرف با فاصله از هم بچينيد.



 


 


 


 



3. ظرف را به مدت 15 الي 20 دقيقه با حرارت 160 درجه سانتيگراد در فر بگذاريد يا تا وقتيكه شيريني ها طلايي رنگ شوند.


 

نظرات (0)

هیچ نظری در اینجا وجود ندارد

نظر خود را اضافه کنید.

ارسال نظر بعنوان یک مهمان
پیوست ها (0 / 3)
مکان خود را به اشتراک بگذارید

مطالب مشابه

insert_link

local_library آموزش یوگا - درمان با طب فشاری

insert_link

local_library کیک فنجانی با پنیر

insert_link

local_library شیرینی بیسکویت با توفی

insert_link

local_library شیرینی کشمشی