clear
library_books
event

نان ساندویچی کنجدی

برچسب ها style

description توضیحات

 

 
 نان ساندويچي كنجدي

مواد لازم:
روغن=8 قاشق غذاخوري
شكر=8 قاشق غذاخوري
خمير فوري=3 قاشق مرباخوري
نمك=1 قاشق چايخوري
شير گرم=2/1 ليتر
تخم مرغ=1 عدد كامل+1 عدد سفيده+1 عدد زرده براي روي نان
آرد سفيد=1 كيلو
طرز تهيه:
1. تمام مواد بجز آرد را در مخلوط كن ريخته با هم مخلوط كنيد.
2. آرد را به خمير اضافه كرده با دست خوب ورز دهيد تا خمير صاف و يكدستي حاصل شود.
3. خمير را در ظرف سربسته در جاي گرمي به مدت 1 ساعت قرار دهيد تا حجم خمير تقريبا دو برابر شود.



 


 


 


 


 


4. سيني فر را كمي چرب كرده آرد بپاشيد سپس از خمير به اندازه يك نان كوچك برداشته در دست گرد كنيد و به ترتيب در سيني با فاصله از هم بچينيد.
5. روي خمير را با برس زرده تخم مرغ زده شده بكشيد و روي نانها را كنجد بپاشيد.



 


 


 


 


 


6. ظرف را به مدت 25 دقيقه تا نيم ساعت با حرارت 170 درجه سانتيگراد  قرارد هيد  تا نانها پف كنند و روي آنها طلايي رنگ شود.
نكته: مي توانيد به جاي كنجد روي نانها كمي شكر بپاشيد.

 

نظرات (0)

هیچ نظری در اینجا وجود ندارد

نظر خود را اضافه کنید.

ارسال نظر بعنوان یک مهمان
پیوست ها (0 / 3)
مکان خود را به اشتراک بگذارید