clear
library_books
event

نان شابوره(نان عربی)

برچسب ها style

description توضیحات

 

 
 نان شابوره(نان عربی)

مواد لازم:
تخم مرغ=3 عدد
وانیل=1 قاشق چایخوری
روغن=1 لیوان
شیر خشک نیدو=3 قاشق غذاخوری
شکر=1 لیوان
سیاه دانه=1 قاشق غذاخوری
بیکینگ پودر=1 قاشق غذاخوری
آرد=3 لیوان
کنجد برای تزئین=به مقدار لازم
طرز تهیه:
1. تخم مرغ+وانیل+روغن+شیر خشک+شکر+سیاه دانه را در مخلوط کن ریخته با هم مخلوط کنید.
2. مواد بدست آمده را در ظرفی ریخته بیکینگ پودر را به ان اضافه کرده،آرد را کم کم به مواد اضافه کرده و با دست هم بزنید تا خمیر صاف و یکدستی بدست آید.
3. از مواد به اندازه یک گردو برداشته در دست گرد کنید سپس آن را در کنجد بغلتانید. یا می تواندی کمی از خمیر را برداشته به صورت شکل زیر نانها را درست کنید.


 


 


 


 4. نانهای آمده شده را در سینی فری که کمی چرب کرده و آرد پاشیده اید به صورت جدا از هم بگذارید.


 


 


 

5. سینی فر را به مدت 20 الی 25 دقیقه با حرارت 180 درجه سانتیگراد در فر بگذارید تا نانها پف کنند و روی آنها طلایی رنگ شود.
این نانها را می توانید به عنوان عصرانه همراه با چای میل کنید.
نکته: نانها را می توانید در ظرف سردار به مدت 10 روز نگهدارید.

 

نظرات (0)

هیچ نظری در اینجا وجود ندارد

نظر خود را اضافه کنید.

ارسال نظر بعنوان یک مهمان
پیوست ها (0 / 3)
مکان خود را به اشتراک بگذارید