clear
library_books
event

نان لواش

برچسب ها style

description توضیحات

 

 
 نان لواش
مواد لازم:
آرد=500 گرم
مایه خمیر=8 گرم
نمک=1 قاشق چایخوری
شیر ولرم=170 میلی لیتر
آب ولرم=150 میلی لیتر
روغن مایع=70 گرم
طرز تهیه:
1. در ظرف مناسبی ،آرد الک شده،نمک و مایه خمیر را با قاشق مخلوط کنید. شیر،آب و روغن را بیفزایید وهم بزنید(نم را می توانید در آب حل کنید و بعد به مواد بیفزایید). سپس آن را 10 دقیقه با دست ورز دهید.
2. روی خمیر آرد بپاشید و با دستمال آن را بپوشانید. خمیر را در محل گرمی قرار دهید و حدود 30 تا 40 دقیقه به آن استراحت دهید.
3. پس از گذشت زمان استراحت،خمیر را یک دقیقه ورز دهید و به شکل گلوله های کوچکی به اندازه نارنگی به وزن 100 گرم چانه کنید.
4. چانه ها را در سینی بچینید و دوباره به آن 5 دقیقه استراحت دهید و روی آن را با دستمال بپوشانید. سپس هر چانه را با وردنه روی سطح آرد پاشی، نازک باز کنید.
5. ساج مخصوص ر ا بدون اینکه چرب کنید روی حرارت داغ کنید و خمیر لواش آماده را با دو دست از روی سطح آردپاشی شده جدا کنید و روی آن قرار دهید.
پس از اینکه یک طرف آن پخت برگردانید و طرف دیگر آن را بپزید.

نظرات (0)

هیچ نظری در اینجا وجود ندارد

نظر خود را اضافه کنید.

ارسال نظر بعنوان یک مهمان
پیوست ها (0 / 3)
مکان خود را به اشتراک بگذارید