clear
library_books
event

چیز کیک توت فرنگی

برچسب ها style

description توضیحات

 

 
 چيز كيك توت فرنگي
مواد لازم:
بسكويت گندم ساقه طلايي=1 بسته(1 ليوان نرم شده)
كره =2 قاشق غذاخوري
خامه ميهن=1 قوطي(3/2 ليوان)
پنير خامه اي=200 گرم
ژله آناناس=1 پاكت
دريم ويپ=1 پاكت
ژله توت فرنگي=2 پاكت
طرز تهيه:
1. بسكويت ها را در آسياب ريخته نرم كنيد سپس كره را به آن اضافه كرده با دست ورز دهيد تا وقتي كه كره آب شود و خوب جذب بسكويت شود.
2. بسكويت را در قالب دايره اي مخصوص چيز كيك كه اطراف آن قابل باز شدن مي باشد ريخته و با قاشق روي آن را صاف كنيد بطوريكه بسكويت در تمام سطح قالب بطور يكنواخت ريخته شود سپس قالب را در يخچال بگذاريد تا خنك شود.
3. براي تهيه كرم،ژله آناناس را با 2/1 ليوان آب گرم مخلوط كنيد و هم بزنيد تا ژله در آب حل شود سپس ظرف را كنار بگذاريد تا خنك شود.
4. پنير خامه اي را در مخلوط كن ريخته سپس خامه+دريم ويپ و ژله آناناس حل شده در آب را به آن اضافه كنيد. مواد را خوب با مخلوط كن بزنيد تا با هم مخلوط شوند. سپس كرم بدست آمده را بطور يكنواخت روي سطح بسكويت داخل قالب بريزيد. 
5. ظرف را به مدت نيم ساعت در يخچال گذاشته تا كرم ببندد.
6. پودر ژله توت فرنگي را در 1 و 2/1 ليوان آب گرم حل كرده و كنار بگذاريد تا خنك شود .
7. ژله توت فرنگي را روي كرم ريخته سپس ظرف را به مدت 1 ساعت در يخچال بگذاريد تا ژله ببندد.
8. اطراف قالب را با كرده سپس روي آن را با بسكويت ريز شده و چند عدد گيلاس تزئين كنيد.

نظرات (0)

هیچ نظری در اینجا وجود ندارد

نظر خود را اضافه کنید.

ارسال نظر بعنوان یک مهمان
پیوست ها (0 / 3)
مکان خود را به اشتراک بگذارید

مطالب مشابه

insert_link

local_library کیک شکلاتی ترد

insert_link

local_library کیک صبحانه موزی

insert_link

local_library کیک کره ای

insert_link

local_library کیک پرتقالی (اسپانیولی)