clear
library_books
event

کیک اسفنجی با کرم شکلات

برچسب ها style

description توضیحات

 

 
 کیک اسفنجی با کرم شکلات

مواد لازم برای کیک:
تخم مرغ=6 عدد
پودر شکر=4/3 لیوان
وانیل=کمی
رنده پوست لیموترش=2/1 قاشق مرباخوری
آرد=1 لیوان
پودر کاکائو=4/1 لیوان
مواد لازم برای کرم شکلات:
کره=4/1 لیوان
خامه=100 گرم
شیر عسل(اللبن المكثف المحلي)=1 لیوان
شکلات تخته ای رنده شده=2 لیوان
طرز تهیه کیک:
1. تخم مرغ+پودر شکر+رنده پوست لیموترش+وانیل را به مدت 6 الی 8 دقیقه با همزن برقی بزنید.
2. پودر کاکائو+آرد را با هم مخلوط کرده و کم کم در 3 مرحله به مواد اضافه کرده و با قاشق چوبی هم بزنید.
3. قالب مستطیل شکل به اندازه 30*40 سانتی متری را چرب کرده و آرد بپاشید سپس مواد آماده شده را در قالب بریزید بطوریکه مواد به طور یکنواخت در تمام سطح ظرف ریخته شود.
4. ظرف را به مدت 25 الی 30 دقیقه با حرارت 180 درجه سانتیگراد در فر بگذارید تا کیک پخته شود.
5. ظرف را از فر خارج کرده کنار بگذارید تا کیک خنک شود.
6. کیک را از وسط با کارد به دو قسمت تقسم کنید. روی قسمت اول کیک را نصف کرم شکلات بکشید سپس قسمت دوم کیک را روی آن گذاشته و روی کیک و اطراف آن را نصف کرم باقی مانده بکشید. و کیک را به صورت دلخواه خود تزئین کنید.
7. کیک را در یخچال بگذارید تا خنک شود.
طرز تهیه کرم شکلات:
1. شیرعسل+کره+شکلات تخته ای را با هم مخلوط کرده روی حرارت ملایم بگذارید تا شکلات و کره ذوب شوند. خامه را به مواد اضافه کرده روی حرارت هم بزنید تا وقتی که کرم نرمی بدست آید.
2. کرم بدست آمده را کنار بگذارید تا در حرارت اتاق خنک شود.

 

نظرات (0)

هیچ نظری در اینجا وجود ندارد

نظر خود را اضافه کنید.

ارسال نظر بعنوان یک مهمان
پیوست ها (0 / 3)
مکان خود را به اشتراک بگذارید

مطالب مشابه

insert_link

local_library آموزش یوگا - درمان با طب فشاری

insert_link

local_library کیک شکلاتی ترد

insert_link

local_library کیک صبحانه موزی

insert_link

local_library کیک کره ای