مواد لازم: روغن مایع =2/1 لیوان(120 گرم) آرد= 5/2 لیوان(250 گرم) بکینگ پودر= 10 گرم نمک= 1 قاشق چای خوری شکر= 2/1 لیوان(120 گرم) شیر= 1 لیوان(250 سی سی) تخم مرغ= 2 عدد وانیل= 5 گرم طرز تهیه: طرز تهیه:ابتدا تخم مرغ و شکر و وانیل را با همزن دستی یا برقی کمی می زنیم . روغن و شیر را اضافه می کنیم. ارد و بیکینگ پودر و نمک را مخلوط و به مایه فوق اضافه می کنیم. به آرامی مواد را با هم مخلوط می کنیم و در قالب که از قبل چرب شده می ریزیم .و در فر که از قبل با درجه حرارت 200 سانتی گراد گرم شده می پزیم . می توان 4 قاشق از مواد فوق را با 5/1 الی 2 قاشق پودر کاکایو مخلوط کرد و کیک را به صورت دو رنگ تهیه کرد.
|