clear
library_books
event

کیک صبحانه موزی

برچسب ها style

description توضیحات

 

 
 کيک صبحانه موزي
مواد لازم براي 6 نفر :
آرد گندم سفيد= 200 گرم 
شکر =150 گرم 
تخم مرغ= 2 عدد 
کره پاستوريزه= 100 گرم 
موز رسيده =1 عدد بزرگ 
بيکينگ پودر =2 قاشق چاي خوري 
نمک= يک هشتم قاشق چاي خوري 
جوز هندي= يک هشتم قاشق چاي خوري 
دارچين و زنجبيل= از هر کدام يک چهارم قاشق چاي خوري 
خامه پاستوريزه= 175 گرم 
وانيل= يک هشتم قاشق چاي خوري 
مواد لازم براي روي کيک :
پودر شکر 115 گرم 
آب ليموي تازه 5-4 قاشق غذاخوري 
روش تهيه :
کره و شکر را با همزن برقي به مدت 5-4 دقيقه بزنيد. سپس تخم مرغ را يکي يکي به همراه وانيل اضافه کرده و به زدن ادامه دهيد تا مخلوط لطيف شود. سپس خامه و موز له شده را به مخلوط اضافه کنيد. آرد را همراه با بيکينگ پودر، نمک ، جوز هندي ، دارچين و زنجبيل الک کرده و کم کم به مايه بالا اضافه کنيد . همه مواد را با هم مخلوط کرده در قالب کيک که از قبل چرب شده و روي آن آرد پاشيده ايد بريزيد. سپس قالب را در طبقه وسط فر که از قبل با حرارت 175 درجه سانتي گراد گرم شده، به مدت 45-40 دقيقه قرار دهيد تا کيک بپزد و روي آن طلايي شود. سپس از فر خارج نموده اجازه دهيد کيک کمي خنک شود و از قالب جدا کنيد. 
روش تهيه رويه کيک :
ابتدا پودر شکر را در يک ظرف بريزيد. سپس آب ليمو را کم کم اضافه کنيد و هم بزنيد تا مايه يکدست شود ( اگر لازم بود مقدار بيشتري آب ليمو اضافه کنيد). سپس لعاب را روي کيک سرد شده ريخته و اجازه دهيد کمي خودش را بگيرد و روي آن يک لايه نازک تشکيل شود. سپس کيک را برش دهيد و سرو نماييد

نظرات (0)

هیچ نظری در اینجا وجود ندارد

نظر خود را اضافه کنید.

ارسال نظر بعنوان یک مهمان
پیوست ها (0 / 3)
مکان خود را به اشتراک بگذارید

مطالب مشابه

insert_link

local_library کیک شکلاتی ترد

insert_link

local_library کیک کره ای

insert_link

local_library کیک پرتقالی (اسپانیولی)

insert_link

local_library کیک ساده هلی