کیک پسته

 

 
 كيك پسته
مواد لازم:
بسكويت ساده گندم نرم شده=1 ليوان
پسته نرم شده=1 ليوان
تخم مرغ=5 عدد
شكر=1 ليوان
هل نرم شده=4/3 قاشق مرباخوري
بيكينگ پودر=2 قاشق غذاخوري
روغن=4/1 ليوان
شكر نرم شده= براي تزئين
طرز تهيه:
1. تخم مرغ را با شكر به مدت 5 دقيقه با همزن برقي خوب بزنيد.
2. بيسكويت و پسته نرم شده را كم كم به مواد اضافه كرده هم بزنيد سپس بيكينگ پودر+هل+روغن را به مواد اضافه كرده هم بزنيد.
3. مواد كيك را در ظرفي كه از قبل چرب كرده و آرد پاشيده ايد به مدت 30 تا 40 دقيقه با حرارت 165 درجه سانتيگراد قرار دهيد تا كيك بپزد و روي آن طلايي رنگ شود.
4. كيك را پس از خنك شدن از فر خارج كرده روي آن را به پودر شكر تزئين كنيد.

نظرات (1)

  1. تعبیر خواب (آرشیو)

از اموزش اشپزیتون ممنونم

  پیوست ها
اجازه مشاهده پیوست را ندارید
 
هیچ نظری در اینجا وجود ندارد

نظر خود را اضافه کنید.

ارسال نظر بعنوان یک مهمان
پیوست ها (0 / 3)
مکان خود را به اشتراک بگذارید

مطالب مشابه

insert_link

local_library کیک شکلاتی ترد

insert_link

local_library کیک صبحانه موزی

insert_link

local_library کیک کره ای

insert_link

local_library کیک پرتقالی (اسپانیولی)