clear
library_books
event

شمع ماكارونی

برچسب ها style

description توضیحات

وسایل لازم:

- پارافین گل

- رنگ زرد- قهوه ای

- فتیله

مراحل انجام كار:

1- كف ظرف را با افشانه سیلیكون بپوشانید، سپس پارافین زرد رنگ را به صورت یك لایه نازك كف ظرف بریزید و بگذارید كمی سرد شود.

2- به وسیله چاقو یا تیغ موكت بری، پارافین را به صورت افقی و عمودی برش بزنید.

3- تكه های بریده شده را از ظرف جدا كنید و به وسیله انگشتان، آن را بپیچانید و بلافاصله داخل آب سرد بیندازید.

4- پارافین ذوب شده را به رنگ قهوه ای درآورده و مرتب هم بزنید تا به شكل گوشت چرخ كرده درآید.

5- ماكارونی را در بشقاب بریزید و گوشت چرخ كرده را روی ماكارونی بپاشید.

6- در پایان، فتیله را وسط شمع قرار دهید.

 

 

نظرات (0)

هیچ نظری در اینجا وجود ندارد

نظر خود را اضافه کنید.

ارسال نظر بعنوان یک مهمان
پیوست ها (0 / 3)
مکان خود را به اشتراک بگذارید

مطالب مشابه