clear
library_books
event

اطلاعاتی در مورد انجیر

برچسب ها style

description توضیحات


 والتین و الزیتون

 انجیر میوه ای زیبا‚ مقوی و خوشمزه می باشد که با توجه به میزان اثر گذاری و تولید انرژی آن و با توجه به قیمت آن قابل استفاده برای تمامی اقشار جامعه می باشد .
درخت انجیر از زمانهای بسیار قدیم وجود داشته و از آن استفاده زیادی می شده است .

در تورات از این درخت نام برده شده و اشعیای نبی یکی از انبیای بنی اسرائیل خرقیا پادشاه آن زمان را در حدود ۷۰۰ سال قبل از میلاد با انجیر مداوا کرده است .


درخت انجیر بومی آسیای غربی و کشورهای مدیترانه است و از آنجا به عربستان ، سوریه و اسرائیل برده شده است .درخت انجیر در نزد یونانیان مقدس و محترم بوده بطوریکه صدرات ان ممنوع اعلام شده بود .

 شاعران و نویسندگان یونانی مانند هومر ، هرودوتوس و افلاطون در نوشته ها و اشعار خود آنرا ستوده اند در اوائل قرن هجدهم ، انجیر بوسیله میسیونرهای مذهبی اسپانیایی به کالیفرنیا برده شد و امروزه بمقدر زیاد در این ایالت و ایالات جنوبی آمریکا کشت می شود.


حدود ۸۵ درصد از محصول انجیر بصورت خشک به بازار عرضه می شود زیرا انجیر رسیده زود خراب می شود. انجیر درختی است با برگهای زرد و پنجه ای برنگ سبز خاکستری که بلندی آن تا شش متر می رسید و چون در مقابل سرمای شدید مقاومت ندارد بنابراین در مناطق معتدله و گرمسیر کشت می شود .
درخت انجیر معمولا از سال چهارم شروع به میوه دادن می کند و تا سن بیست سالگی میوه می دهد.


● ترکیبات شیمیایی:
انجیر میوه مغذی و خوش طعمی است ، دارای مواد قندی ، مواد ازته ، چربی ، مواد معدنی ، آمینو اسید ،‌ آنزیم های مختلف و کاروتن می باشد . در برگهای آن حدود ۰/۰۶ درصد مواد تلخی مانند فیکوسین Ficusin و برگاپتین Bergaptene وجود دارد .
 شیره سفیدی که با شکستن شاخه های درخت انجیر و یا از میوه نارس آن خارج می شود بسیار سمی است و اگر بر روی پوست زده شود سلولها را از بین برده و میکشد .


برگهای انجیر دارای کوسایداروتین Glycosiderutin می باشد .
در صد گرم انجیر رسیده و تازه مواد زیر موجود است :
▪ انرژی ۸۰ کالری
▪ مواد قندی ۴ گرم
▪ پروتئین ۱/۵ گرم
▪ چربی ۰/۵ گرم
▪ کلسیم ۲۰ گرم
▪ فسفر ۵۵ میلی گرم
▪ سدیم ۳۵ میلی گرم
▪ پتاسیم ۶۵ میلی گرم
▪ ویتامین آ ۸۰ واحد
▪ ویتامین ب ۱ ۰/۲ میلی گرم
▪ ویتامین ب ۳ ۰/۷ میلی گرم
▪ ویتامین ث ۲ میلی گرم
▪ ویتامین ث ۲۵۵ میلی گرم


● خواص شیره درخت انجیر
شیره درخت انجیر طعم تلخ و سوزنده ای درد :
▪ مسهل بسیار خوبی است .
▪ دارای دیاستازهای مختلفی است و برای نرم و تدر کردن گوشت بکار می رود .
▪ شیره درخت انجیر را اگر بمدت چند روز روی زگیل و یا میخچه پا بگذارید آنرا از بین می برد .


▪ برای معالجه بیماریهای پوستی مفید است .
▪ شیره درخت انجیر را با زرده تخم مرغ و یا روغن مخلوط کنید و روی زخم ها بگذارید باعث التیام آنها خواهد شد .
▪ ضماد شیره درخت انجیر با شنبلیله برای رفع نقرس مفید است .
▪ برای معالجه جراحت های پوستی ضمادی از شیره درخت انجیر با در جو درست کرده روی آنها بگذارید .
▪ مالیدن شیره درخت انجیر بر روی سر از ریزش مو جلوگیری می کند .


● خواص برگ انجیر
▪ برگ پخته درخت انجیر ملین است .
▪ برگ انجیر را له کنید و برای برطرف کردن درد بواسیر بر مقعد بمالید .
▪ برای برطرف کردن ورم و تومورهای مختلف برگ انجیر را روی این قسمت ها بگذارید .


▪ جوشانده ساقه های جوان درخت انجیر آب اضافی را از بدن خارج می کند .
▪ برای درمان اسهال های ساده و خونریزی های مختلف از جوشانده پوست تازه درخت انجیر استفاده کنید .
▪ برگ درخت انجیر را در آب جوشریخته و بگذارید کمی سرد شود و داخل لگنی بریزید و داخل آن بنشینید بواسیر دردناک و متورم را درمان می کند .
▪ جوشانده برگ درخت انجیر شکم درد را برطرف می کند


● مضرات :
▪ انجیر برای کبدهای ضعیف مناسب نیست و آنهائیکه کبد ضعیف دارند باید انجیر را با گردو بخورند.
▪ زیاده روی در مصرف انجیر تولید نفخ شکم و اسهال کرده و برای چشم نیز مضر است .

نظرات (0)

هیچ نظری در اینجا وجود ندارد

نظر خود را اضافه کنید.

ارسال نظر بعنوان یک مهمان
پیوست ها (0 / 3)
مکان خود را به اشتراک بگذارید

مطالب مشابه

insert_link

local_library آموزش یوگا - واقعیتی عمیق در عملكرد هیپن

insert_link

local_library آموزش یوگا - واقعیتی عمیق در عملكرد هیپن

insert_link

local_library آموزش یوگا - مبحثی در شناخت تمرکز و تربی

insert_link

local_library آموزش مطالعه - علاقه مهم ترین شرط در تمر