آش آلو

مواد لازم : (برای 4 نفر)

برنج: 100 گرم
سبزیجات: 500 گرم (شامل جعفری، گشنیز، نعناع و پیازچه)
گوشت چرخ کرده گاو یا گوسفند: 250 گرم
آلوی بدون هسته: 300 گرم
پیاز بزرگ: 4 عدد
روعن، نمک و فلفل به اندازه دلخواه

طرز تهیه: 

آلوی بدون هسته را 2 ساعت در آب گرم قرار دهید. دو پیاز را پوست کنده، ریز کنید و در روغن سرخ کنید تا رنگش طلائی شود. گوشت چرخ کرده را به صورت گلوله های 2 سانتی درآورید و همراه با پیاز سرخ کنید تا رنگ گوشت هم تغییر کنید. سپس 3 یا 4 لیوان آب اضافه کنید و بگذارید تا خوب پخته شود.
سبزیها را خوب خرد کنید و برنج را با آب گرم بشوئید. نمک، فلفل، سبزیها و آلو و برنج را به گوشت و پیاز اضافه کنید. دقت کنید آبی را که آلوها در آن مانده بود را نیز به غذا اضافه کنید و همه را خوب مخلوط کنید و 20 دقیقه دیگر روی اجاق قرار دهید.

نظرات (0)

هیچ نظری در اینجا وجود ندارد

نظر خود را اضافه کنید.

ارسال نظر بعنوان یک مهمان
پیوست ها (0 / 3)
مکان خود را به اشتراک بگذارید