آش رشته

مواد لازم : (برای 4 نفر)

رشته: 400 گرم
سبزیجات: 1 کیلو (جعفری، شوید، اسفناج، پیازچه و گشنیز از هر کدام به اندازه یکسان)
گوشت چرخ کرده گاو یا گوسفند: 200 گرم
لوبیای چشم بلبلی: 150 گرم
نعناع خشک: 4 قاشق
پیاز متوسط: 4 عدد
کشک: 2 لیوان
آرد: 2 قاشق
روعن، نمک و فلفل به اندازه دلخواه

طرز تهیه: 

لوبیا، عدس و لوبیا چشم بلبلی را به مدت 2 ساعت در آب گرم بخیسانید. پیازها را خرد کنید و آن را در روغن سرخ کنید تا رنگش طائی شود. نیمی از پیازهای سرخ شده را برای بعد کنار بگذارید.
حبوبات، نمک و فلفل را به پیاز اضافه کنید و به همراه 2 تا 3 لیوان آب داغ به مدت 30 دقیقه حرارت دهید. در صورت ضرورت در هنگام پختن آب را اضافه کنید. 
سبزیجات را شسته و خرد کنید و پس از آنکه آنها را داخل آش ریختید، 10 تا 15 دقیقه دیگر حرارت دهید. آرد را در یک لیوان آب سرد حل کنید و به آش اضافه کرده و خوب بهم زنید. در این موقع رشته ها را نیز داخل آش ریخته و روی شعله کم بین 10 تا 15 دقیقه حرارت دهید.
رشته ها باید دست نخورده و خرد نشده باشند. ظرف غذا را از روی اجاق بردارید و کشک را به طور مساوی روی همه جای آن بریزید. پیاز داغ باقیمانده را روی آش بریزید. نعناع خشک را در روغن سرخ کنید و آن را روی آش بریزید و نوش جان فرمائید.

نظرات (0)

هیچ نظری در اینجا وجود ندارد

نظر خود را اضافه کنید.

ارسال نظر بعنوان یک مهمان
پیوست ها (0 / 3)
مکان خود را به اشتراک بگذارید