شیرینی مارمالادی

 

 
 شیرینی مارمالادی
مواد لازم:
کره نرم و خرد شده=185 گرم
وانیل=4/1 قاشق چایخوری
شکر=165 گرم
زرده تخم مرغ=2 عدد
پودر بادام=60 گرم یا نصف پیمانه
آرد=225 گرم یا یک و نیم پیمانه
بیکینگ پودر=نصف قاشق چایخوری
مارمالاد تمشک یا زردآلو=4 قاشق غذاخوری
رنده پوست لیموترش=1 قاشق چایخوری
طرز تهیه:
1. فر را با حرارت 160 درجه سانتیگراد گرم کنید.
2. کره،وانیل،شکر و زرده ها را در یک کاسه متوسط به کمک همزن برقی فقط تا حدی که با هم مخلوط شوند بزنید. پودر بادام را اضافه کنید. آرد و بیکینگ پودر را با هم الک کرده و با سایر مواد کاملا مخلوط نمایید.
3. از مایه به اندازه یک قاشق چایخوری برداشته و در دستتان گرد کنید و به فاصله 5 سانتی متر از یکدیگر در سینی قرار دهید(سینی نیاز به چرب کردن ندارد)
4. با دسته یک قاشق چوبی یا با نوک انگشت حفره کوچکی به عمق یک سانتیمتر و پهنای یک و نیم سانتیمتر روی هر یک از شیرینی ها ایجاد کنید.
5. مارمالاد را با رنده پوست لیموترش مخلوط کرده و به کمک یک قاشق چایخوری یا یک قیف کاغذی داخل حفره ها را پر کنید. 
6. شیرینی ها را به مدت 20 تا 25 دقیقه در فر قرار داده و بعد از پخت در سینی خنک کنید.
این شیرینی در ظرف دردار تا 3 هفته قابل نگهداری است.

نظرات (0)

هیچ نظری در اینجا وجود ندارد

نظر خود را اضافه کنید.

ارسال نظر بعنوان یک مهمان
پیوست ها (0 / 3)
مکان خود را به اشتراک بگذارید