شیرینی نارگیلی با بادام

 

 
 شيريني نارگيلي با بادام

مواد لازم:
پودر نارگيل=500 گرم
شير عسل نستله=1 قوطي سايز بزرگ
بادام=به مقدار لازم
طرز تهيه:
1. پودر نارگيل را در ظرفي ريخته سپس شيرعسل را روي آن بريزيد. 
2. از مواد به اندازه يك گردو برداشته در دست گرد كنيد سپس وسط هر كدام از دايره هاي شيرين يك مغز بادام بگذاريد. شيريني ها را در ظرف با فاصله از هم بچينيد.



 


 


 


 



3. ظرف را به مدت 15 الي 20 دقيقه با حرارت 160 درجه سانتيگراد در فر بگذاريد يا تا وقتيكه شيريني ها طلايي رنگ شوند.