مواد لازم: آرد=4 لیوان شکر=4/3 لیوان خمیر مایه=1 قاشق غذاخوری نمک=کمی شیر خشک=1 قاشق غذاخوری آب=2 لیوان روغن=4 لیوان برای سرخ کردن طرز تهیه: 1-در ظرفی آرد،نمک و خمیرمایه را با هم مخلوط کنید. 2-آب را اضافه کرده و مخلوط را با یک قاشق چوبی خوب هم بزنید تا تمام مواد با هم خوب مخلوط شوند. 3-روی ظرف را با یک سینی بپوشانید و مواد را بگذارید یک شب کامل بماند. 4-در روز دوم،شکر و شیر خشک را به مواد اضافه کرده به مدت 2 دقیقه خوب هم بزنید. 5-روغن را در ماهیتابه ریخته روی حرارت ملایم بگذارید تا داغ شود. سپس از مواد با یک قاشق مرباخوری به اندازه یک گردو برداشته و در روغن بریزید تا خمیر پف کند و دایره مانند شود.تمام مواد را به این طریق درست می کنیم. 6-لگیمات ها را در صافی ریخته تا روغن آنها برود سپس آنها را در ظرف مخصوص شیرینی می چینیم. منبع:ترجمه کتاب سفرة عامرة
|