ارسال شده توسطاین آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت داریددر 27/3/1387
مواد لازم: نان تست= 1بسته شیرخشک= 2قاشق غذاخوری آب= 1لیوان پنیر مثلثی یا خامه ای= به میزان لازم طرزتهیه: شیررادرآب حل کرده واطراف نان تست ها را جدا کرده و آنها را به دو قسمت تقسیم میکنیم و داخل شیر زده و بصورت خمیر در می آید بعد هر عدد پنیر را به 3الی2قسمت تقسیم کرده و وسط خمیر میگذاریم و با دست گرد میکنیم سپس بقیه را هم آماده میکنیم و درظرف گودی با روغن فراوان بطوریکه روغن تمام سطح آنها را بپوشاند با حرارت ملایم سرخ میکنیم پس از اینکه سرخ شدآنهارا در شیره زده و میل میکنیم طرز تهیه شیره: شکر 4استکان آب 2 استکان زعفران به میزان لازم هل به میزان لازم تمامی مواد را باهم مخلوط میکنیم و روی گاز میگذاریم تا غلیظ شود.
نظرات (0)