نان و پنیر و سبزی
- توضیحات
- دسته: آموزش آشپزی
- بازدید: 792
نان و پنیر و سبزی
مواد لازم (برای چهار نفر)
نان به اندازه ی لازم
پنیر: 400 گرم
سبزیجات: 500 گرم (شامل جعفری، گشنیز و پیازچه)
طرز تهیه:
پنیر را پیش از مصرف بمدت 10 الی 15 دقیقه در آب بخوابانید و به هنگام مصرف آب آن را خالی کنید. نان را می توانید در فر قرار دهید تا مزه و طعم اصلی خود را بازیابد. دقت کنید که بیش از حد در فر نماند زیرا خشک می شود. سبزیها را با آب سرد بشویید. پیازچه ها را به اندازه های 5 سانتی خرد کرده و جعفری و گشنیز را نیز خرد کنید و با نان و پنیر میل فرمایید.